2777
2789
من هیچوقت با شوهرم نمیرم بیرون به نظرم خیلی باحاله با شوهرت بری خرید من که تا حالا نرفتم

حتما برو انقد خوش میگذره  من که مثه جوجه اردک میمونم دستمو میگیره بعد مغازه هارو نگاه میکنیم طلا فروشیا بعد این ارزونی پلاسکوها میریم فروشگاه ها میزیم همه جا میچرخیم خرید خونه رو میکنیم توزاهم ذرت مکزیکی پیتزایی جیگری چیزی میخره واسم خوش خوشان میایم خونه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترجیحم اینه ک طرف برام زمان گذاشته باشه و سلیقه خودش باشه

ولی درکل

اگرم قراره خودم انتخاب کنم

دوس دارم کلیتش و خود طرف انتخاب کرده باشه

مثلا بگه میخام برات ساعت بگیرم حالا خودت انتخاب کن کدومو میخای

میخام برات شال بگیرم یا...

بله

برام وقت دلپذیری خواهد بود

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من که دوست دارم معمولاً همسرم می‌دونه از چه چیزی خوشم میاد ولی میگه باهم دیگه بریم انتخاب کنیم که حتماً اون چیزی که دوست دارم رو برام بخره و کلی هم با همدیگه وقت میگذرونیم 

زیاد سخت نگیر تو اینجور مسائل

لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹 یعنی هیچ نیرو و توانى جز از سوى خداوند بلندمرتبه و بزرگ نیست‏.🤲🌸
عه اوپرا جان من فکر کردم شما رفتیخیلی خوشحال شدم کامنتت رو دیدم❤👌🏻

❤️❤️❤️عزیزی

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

حتما برو انقد خوش میگذره من که مثه جوجه اردک میمونم دستمو میگیره بعد مغازه هارو نگاه میکنیم طلا فرو ...

همش سر کاره،خیلی کم فرصت میشه،الانم دیگه عادت ندارم باهاش برم خرید

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤