2777
2789
عنوان

مادرشوهرم پسرمو لجباز و لوس بار آورده مثل دختراش

| مشاهده متن کامل بحث + 1853 بازدید | 103 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حساسی گاهی وقتا بعضی غذا ها بعضی کسانا خوشمزه تر درست میکنن منم مادرشوهرم واقعا بعضی غذهاش خوشمزه هست همسایه ایم گاهی میگم فلان غذا رو درست کردی یه کم برای بچه های منم بیار 

مقصرش خودتی 

بنظرم دیگه نرو سرکار و بالا سر بچت باش چون داره پیش اونا بزرگ میشه و دیگه با مادرش راحت نیس اگه پس فردا نخواستت گله نکنی 

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️
شوهرم میبره میگه اونجا اطرافش شلوغه اینجا تو حوصله نداری افسرده میشه بچه

عجب 

هرچی بیشتر میام تواین سایت بیشتر مصمم میشم شوهر کردن و بعد اون به دار شدن برام کنسل شه بهتره

خودمم به پرستار اعتماد ندارم اگه شوهرم رو از راه به در کرد چی ؟

وا مگه شوهرت سرکار نیست؟؟؟ خونه نیستن که باهم

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
حساسی گاهی وقتا بعضی غذا ها بعضی کسانا خوشمزه تر درست میکنن منم مادرشوهرم واقعا بعضی غذهاش خوشمزه هس ...

نه فقط بحث غذا نیست مثلا به آشپزخونه ام گیر میده میگه چقدر نا مرتبه خونه مامانی اینا خیلی تمیزه بهش میگم اونا سه تا ادم بیکارن من از صبح تا غروب سر کارم یا گیر میده چرا نماز نمیخونی اونا میخونن