2777
2789
عنوان

خاستگارم یه پسر ده ساله داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 101 پست

به هیچ عنوان همچین کاری نکنید 

هم در حقه بچه ظلم‌ میکنید( چون نمیتونه کسی رو جای مادرش ببینه) هم در حق خودتون ظلم میکنید ( چون باید بسازید ) 

پس بهتره هر کسی بری پی زندگی خودش

مغازه و‌خونه و دارایی دلیل بر ارامش نمیشه

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه چون دوتاتون هنوز بچه این 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

ی چیزی بگم الان خانمایی هم که سابقه ازدواج دارند و جدا شدند به این خاستگار و شرایطتش اوکی نمیدن

شما که دختر کم سنی هستی دیگه جای خود

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

دقیقا اگه بچش نبود شرایط فرق داشت پسرش اختلاف سنیه زیادی با من نداره

اره میتونی کناربیایی مادر شدن سخته ازاون ور شما نیستید تا مادری سخت تتتتررررر میشه کارت بشین فکرخاتو بکن تو سنی نداری موقعیت ها خوب زیاد هستن

خونه و مغازه و ماشین داشتن فقط برات مهمه؟

خصوصیات اخلاقی روحیه قیافه ای که به دل بشینه فرهنگ خانواده 

احساسی بودن یا نبودن دست و دلباز بودن ...نگاهش به زن ...نگاهش به آینده..و بقیه ی چیزها خیلی مهمتر از خونه و ماشین و مغازه و پسر داشتن یا نداشتنه

من؟ نه تنها قبول نمیکردم بلکه اون کسی معرعی کرده یا اشنا کرده یا چنین جسارتی رو تو خودش دیده که بیاد خواستگار همه رو باهم جر میدادم

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄