2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آﻫﺎی ﻳﺎر ﻗﺪﻳﻤﻰ ﻣﻦ ﻫﻨﻮز ﺑﺪﺟﻮری ﻣﻴﺨﻮاﻣﺘﺎ

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد @https://abzarek.ir/service-p/msg/2019344

حلالت خوش باشه اون حالت

خوب اومده فالت یکیه تو طالعت

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

تو رفتی دگر ماه و آیینه

خداحافظ بغض تو سینه

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

به کی بستم دلمو یه مدت؛

یکی که بوده همیشه دنبال فرصت

هیچ وقت نمیشه که خوب باشه کلا؛

همیشه تو فکر اینه چطور میشه دور زد

بره با یکی بپره؛ که از منو خودش واسش خیلی بهتره

همه اینا واسه منم میگذره؛ 

فقط یه سوال میمونه که واسم مبهمه

چشام قفلن به دستای بقیه؛ 

تو حسرت که چرا عشقم عوضیه؟!

همه گفتن که وقتم تلف میشه؛

ولی گفتم این چیزا تو رابطه ها عادیه!

عادی نبود که هر شب با یکی بود؛

عادی نبود که واسم سایه بود

تو جان می کَنی تا حرمت ها را نگه داری و دیگرانی کمی آن طرف تر!! به سادگی ات می خندند تو را احمق فرض می کنند،و در دلشان هزار بار، خدا را شکر می کنند که شبیهِ تو نیستند!!که کلاه سرشان نمی رود!!که خوب بلدند گلیمشان را از آب بیرون بکشند!!به این ها اهمیت نده ...این بعضی ها هیچ وقت دلیلِ کوتاه آمدن هایت را نخواهند فهمید!تلاشی برای توضیحش نکن.. همانطور که برای خاک،نمی توان زلال بودنِ آب را تفسیر کرد..!   

فرشتههه😔😂بگو از کدوم خیابون برسم به عشقت

من میخوام دنیارو واست بکنم بهشتت😎✨🌚

پلیه دارم گوش میدم

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌