2777
2789
دمت گرم اره واقن میفمم خیلی سخته من خیلی درگیر مجازی و حواشی شدم😞😞

گوشیتو بزار کنار عزیزم 

من سال ۹۱ کنکور داشتم یکسال تمام گوشیم دست مامانم بود ومشاورم به گوشی مامانم زنگ میزد 

با همه قطع رابطه بودم با همه !!! 

حتی یادمه سیزده بدر خونه موندم و نرفتم بیرون 

😭 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینجوری که شما میگی بزای سه یا چهار ماه آخره اگز از اول اینجوری درس بخونی به آخر نمیرسی

من همینجوری خوندم 

رشته حقوق دانشگاه دولتی قبول شدم با رتبه ۳ رقمی منطقه ۱ 

ارشد دانشگاه تاپ قبول شدم 

و یه ازمون سخت هم برای کارم ✅ 

من همینجوری خوندم رشته حقوق دانشگاه دولتی قبول شدم با رتبه ۳ رقمی منطقه ۱ ارشد دانشگاه تاپ قبول شدم ...

اول رشته شما با رشته‌ی مثل تجربی فرق میکنه و انسان ها باهم متفاوت هستنند یکی مغزش ۱۰ ساعت میکشه یکی ۲۰ ساعت 

لعنت ب من نمیتونم ۷ پاشم عین خرس تا ۱۰صب میخابم اون وقت هدفمم پزشکیه😭😭

من دوستم تا ساعت 9 میخوابید ولی بعدش مثل آدم میشت میخوند تا شب

پزشکی بهشتی میخونه الان

ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

اول رشته شما با رشته‌ی مثل تجربی فرق میکنه و انسان ها باهم متفاوت هستنند یکی مغزش ۱۰ ساعت میکشه یکی ...

من تجربه ی خودمو گفتم مگه کسیو مجبور کردم به استفاده از تجربم !!!!!

ایشون دوست داشت استفاده میکنه دوست هم نداشت استفاده نمیکنه !!!!!