داداشم چند وقته سر کارش خیلی متشنجه خونه خریدن وسایل خونه خیل قسط داره اعصابش بهم ریخته ست دیشب خواهر زن داداشم زنگ میزنه به خونه شون داداشم میبینه اینان جواب نمیده به خانمش میگه اینا باز اومدن شب نشینی من خیلی امروز داغونم نمیتونم جواب نده نیان خواهرش هفته ایی سه چهار بار میاد شب نشینی زنشم میگه باشه داداشم خوابش میبره میبینه زنگ در میزنن میبینه اینان میگه نگفتم مگه جواب نده این یواشکی اس زده که بیاین بعدم رفته تو اتاق گفته خواهرم میاد پیش من تو هم با شوهرش حرف بزن پذیرایی هم بکن بعدم رفته تو اتاق در بسته داداشم رفته تو اتاق گفته بیا برو خونه همون خواهرت باهم تا قیامت حرف بزنین میگه نزدمش ولی زن داداشه میگه زده داداشم میگه هولش دادم حالا خواهرش با خودش برده اونم میگه دیگه برنمیگردم
من پنج سال بود ازدواج کرده بودم یبار دوستم زنگ زده گفت عصر میام خونتون،اونم برای اولین بار همچه هم تو یخچال داشتیم مرغ نوشابه آجیل میوه ولی شوهرم کاری کرد اشکمو در آورد گریه کردم،میگفت بگو نیاد منم گفتم خجالت میکشم دیگه خواستم زنگ بزنم بگم بیا خونه ی مادرم اونجا دعوتم باش خونه ی مادرمم تو روستاست دیگه هیچی شوهرم نگفت،اونم اومد،یا مثلا مادرم نیومد هرگز خونم زایمان کردم مامانم برای اولین بار اومد جلو همونا باهام دعوا میخاست منو بزنه اصلا نمیزاره بخدا سالی یبار کسی بیاد عصری بشینه دیگه بعد دو ساعت بره،خداروشکر وسیله هم همیشه هست،با مهمون مخالفه،اینقدر فامیل دارم انتظار دعوت داشتن ازم تا میگفت بزار دعوت کنم قیامت بپا میکرد منم دیگه دعوت نکردم هرگز هیچکسو،خواهرم کوچیکه مجرده تا یه روز میاد بمونه این قیافه میگیره دعوا اصلا تابلو
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
حق که با داداشته ولی رفتارش درست نبود باید با زنش منطقی حرف میزد یا با بی محلی می فهموند
میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
میمیره واسه یه لقمه نون اصلا آدم راه نمیده کسی که میخاد بیاد با من دعواست اصلا انتظار داره هر خواست بیاد من بگم نیاد راهش ندم،با این حال شب و روز ما غذا همچی به راهه گوشت برنج نوشابه میوه.ولی نمیدونم میمیره کسی یه لقمه سر سفرش بخوره