2777
2789
نمیدونم تو فرهنگ ما تاحالا کسی نبوده هفته ای ۴ بار خودشو بندازه رو زندگی مردم که ببینم بهش بی حرمتی ...

یه زمانی میاد همین خواهر سربار دیگه نیست اونوفت ادم افس‌س  میخوره چرا یجوری رفتار کردم ازم ناراحت شه

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

من پنج سال بود ازدواج کرده بودم یبار دوستم زنگ زده گفت عصر میام خونتون،اونم برای اولین بار همچه هم تو یخچال داشتیم مرغ نوشابه آجیل میوه ولی شوهرم کاری کرد اشکمو در آورد گریه کردم،می‌گفت بگو نیاد منم گفتم خجالت میکشم دیگه خواستم زنگ بزنم بگم بیا خونه ی مادرم اونجا دعوتم باش خونه ی مادرمم تو روستاست دیگه هیچی شوهرم نگفت،اونم اومد،یا مثلا مادرم نیومد هرگز خونم زایمان کردم مامانم برای اولین بار اومد جلو همونا باهام دعوا میخاست منو بزنه اصلا نمیزاره بخدا سالی یبار کسی بیاد عصری بشینه دیگه بعد دو ساعت بره،خداروشکر وسیله هم همیشه هست،با مهمون مخالفه،اینقدر فامیل دارم انتظار دعوت داشتن ازم تا میگفت بزار دعوت کنم قیامت بپا می‌کرد منم دیگه دعوت نکردم هرگز هیچکسو،خواهرم کوچیکه مجرده تا یه روز میاد بمونه این قیافه میگیره دعوا اصلا تابلو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داداشم خیلی مهمون نوازه خوش خلقه مثل اینکه اون روز خیلی فشار روش بوده اینم که رفته تو اتاق گفته خودت ...

رفتار زنداداشت اشتباه بوده نباید همه کارارو مینداخت گردن شوهش

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

یه زمانی میاد همین خواهر سربار دیگه نیست اونوفت ادم افس‌س میخوره چرا یجوری رفتار کردم ازم ناراحت شه

اگه شوهرش طلاقش بده همین خواهرش یه سال نگهش میداره؟

یاد بگیرید اولویت زندگی خودتون باشه 

همین خواهر فردا شوهرش بگه چرا این هرروز اینجاست بیرونش میکنه

حق که با داداشته ولی رفتارش درست نبود باید با زنش منطقی حرف میزد یا با بی محلی می فهموند

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
چرا این مدلیه ؟

میمیره واسه یه لقمه نون اصلا آدم راه نمیده کسی که میخاد بیاد با من دعواست اصلا انتظار داره هر خواست بیاد من بگم نیاد راهش ندم،با این حال شب و روز ما غذا همچی به راهه گوشت برنج نوشابه میوه.ولی نمیدونم میمیره کسی یه لقمه سر سفرش بخوره

نه بابا چرا دیوونه هر کی این‌طوری باشه دیوونه س؟حتما دلیل داره شوهرت دوست نداره منم دلیل دارم

دلیلشو بگو،آخه خونه ای که هچکس نیاد نره که یه جوریه نه آدم ببینی نه معاشرتی خیلی دلگیره عزیز

والا اینا صاحبخونه ان مهمون ماهی یکبار دو هفته یکبار نه هفته ای سه شب

عزیزم تو چ میدونی وقتی تو جریان نیستی قضاوت نکن شاید ایناهم دارن زیادی بزرگش میکنن

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

دلیلشو بگو،آخه خونه ای که هچکس نیاد نره که یه جوریه نه آدم ببینی نه معاشرتی خیلی دلگیره عزیز

من روده تحریک پذیر دارم همش نفخ داره شکمم یه ساعت نمبتونم تحمل کنم کسی بیاد خجالت میکشم همش دربست باید تو دستشویی باشم