2777
2789
دوست ما لرا همیشه خدا مهمان نوازیمفقط یک چیز رو میدونیم اومدن مهمون برکت میارهو احترام بهش واجبه

میدونم عزیزم عادت لرا رو. چون خودم لرم و خونه ما هم همیشه مهمون میاد. لرا دل پاک و صاف و صادقن. همیشه هم کباب براشون درست میکنیم ما هم😅

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مهاجرت کنی از جیب خودت میخوری، با چندتاش رفیق شو اسفندماها برو تو بارون، بگو دلم براتون تنگ میشه این ...

راس میگی ها👍😂

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

هر موقع فرصت کردید تشریف بیارید خونه خودمون قدمتون بالای چشم،ما دورود هستیمپایتخت طبیعت ایران هرجا ه ...

چشمات سلامت مهربونم چقدر کامنتت شیرین بود❤❤😁😁

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

آها آلبرده لیش پ سی ایگی لرا فقط اسفند ماه مهمون نوازنیعنی بقیه سال نیسیم ؟؟😂😂فکر کردیه ایماهم مثه ...

نه نگفتم اون ماه مهمون نوازن گفتم اون ماه برو خوبه. اسفند هوا عالیه همه جا سرسبزه میاد مهمون میبرنش تفریح براش کباب درست میکنن😅

اخه دی و اسفند یکم هوا سرده

آها آلبرده لیش پ سی ایگی لرا فقط اسفند ماه مهمون نوازنیعنی بقیه سال نیسیم ؟؟😂😂فکر کردیه ایماهم مثه ...

میدونی ما زبون لر لرستان و خرم آبادو اون ورا رو متوجه نمیشیم خیلی زبونمون فرق داره.

چشمات سلامت مهربونم چقدر کامنتت شیرین بود❤❤😁😁

قربونت برم این که گفتن از جیب خودت میخواد خرج کنی 

من تکذیب می‌کنم 

دایی من یه کارگر ساده س از شمال براش مهمان اومد رفته بود پول قرض کرده بود که به مهمان ها بد نگذره 

مطمئن باش ما ( حداقل طایفه من) اهل دونگی حساب کردن و اینا نیستیم 

قربونت برم این که گفتن از جیب خودت میخواد خرج کنی من تکذیب می‌کنم دایی من یه کارگر ساده س از شمال بر ...

تنتون همیشه سلامت عزیزدلم اتفاقا یکی از بهترین دوستام لر هستش این دختر اینقدر فرشتس رفته بود مشهد به نیت من زیارت و نذر کرده بود مشکلم حل بشه همتون خیلی عشقین

قربونت برم این که گفتن از جیب خودت میخواد خرج کنی من تکذیب می‌کنم دایی من یه کارگر ساده س از شمال بر ...

شما متوجه حرف من با ایشون نشدی مث اینکه

گفتن مهاجرت میکنم گفتم مهمون برو لرا مهمون نوازن

مهاجرت کنی از جیب خودت میخوری چون خونه ی خودشه ن مهمون میره خونه کسی. چی رو تکذیب میکنید؟

خوشم نیومد از رفتارتون با این حرفاتون ناراحت شدم. یا درست بخونین بعد قضاوت کنین یا هیچی نگین.ما هم برا مهمون همه کار میکنیم ولی حرف من و اون کاربر چیز دیگه بود اصن