2777
2789
عنوان

عروس خوبی نباشین

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 49 پست
عزیزم چون تو خوبی، شخص مقابلت هم باهات خوب رفتارمیکنه

ببین گلم الان استاتر گفت یه جاهایی بهش ظلم شده و کوتاه اومده چون عروس خوبی بوده این ذهنیت اشتباهه اتفاقا همون موقع باید واکنش نشون میداد و به خودش ارزش میداد. خوب بودن به تنهایی کافی نیست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اینبار دارم در مقابل خواهرشوهرم، جمله تو رو تمرین میکنماینبار بهش نشون میدم با من نمیتونه بازی کن ...

دقیقا رفتاری در حد رفتار خودش داشته باش اگه بی احترامی کرد زیاده روی نکن توم همون اندازه از خودت دفاع کن. به خودت بگو هیچ کس حق ناراحت کردن منو نداره 

تعریفی که کردید عروس خوب نبود آدم ترسو و محافظه کار و کمی بی عزت نفس بودعروس خوب و کلا آدم خوب عزت ن ...

درسته. محافظه کار بودم عزیزم. می خواستم روابط حفظ شه.

مثلا وقتی من رو در ابتدای ازدواج با وعده خونه خریدن کشوندن شهر خودشون که الان ۱۴ ساله نزدیک ۲هزار کیلومتر از خونواده م دورم، و بعد زدن زیر قول هاشون، و حتی جشن عروسی هم نگرفتن، علی رغم اینکه همسرم پشتم بود، برنگشتم و به زندگی کنارشون ادامه دادم.

تازه سعی کردم فراموش کنم فریبشون رو!

این فقط یکیش بود.

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.

از روزی ک پدرشوهرم تو خواستگاری با دختر خیابانی یکیم کرد و توهین هایی ک لایق دخترش بود و کرد و ادامه داد تو این مدت ، تا امروز ک دو سال حدودی میگذره ، کاری بهشون نداشتم و ندارم

و ارتباطمون رو مشاوره هست ک براش تصمیم میگیره 

درسته. محافظه کار بودم عزیزم. می خواستم روابط حفظ شه.مثلا وقتی من رو در ابتدای ازدواج با وعده خونه خ ...

خیلی سخته

آدم برمیگرده به گذشته میبینه طرف حسابش ادم حسابی نبوده و خودش هی بهشون فرصت داده به امید درست شدن 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

از روزی ک پدرشوهرم تو خواستگاری با دختر خیابانی یکیم کرد و توهین هایی ک لایق دخترش بود و کرد و ادامه ...

از صحبتتون مشخصه همسر خوب و بادرکی دارید که قدردان رفتار شما هستن

خدا برای هم حفظتون کنه 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

به خودتون ارزش بدین خودتونو دوس داشته باشین اگه کسی بی احترامی کرد در حد خودش جوابشونو بدین نذارید ک ...

ببین الان تو این موقعیت چیکار کنم

دخترخالم اومد خونمون ما میوه در حد توانمون خریدیم خندید به مامانش گفت خاله همه حقوقشو خرج کرده 

من به مامانم میگم این تیکه ست مامانم میگه تشکره

حالا خونه خواهرش رو میز یه ظرف چوبی گذاشتن که نمیشد برداری هرکس میرفت میوه برمیداشت منم جواب این خواهر رو به اون خواهر بدم درسته؟ عین همن اخه 

نمیخوام فکر کنن چون یذره وضعشون بهتره حق دارن اینطوری بگن اون ظرفه هم تمام حقوق اونا میتونه باشه

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

سلام اپرا جان خوبی ؟ چرا ب این نتیجه رسیدی ؟

سلام به روی ماهتون 

چون توی حرفاتون ارامش و با تکلیف بودن هست

چون از مشاور اسم بردید 

و چون کمک از مشاور و این صلح بدون همراهی همسر ممکن نیست

برام واضح بود روی زندگی تون وقت گذاشتید و تلاش کردید که همسری که پسر اون مرد هست شما و موقعیت ازدواج رو درک کرده 

تعریفی که کردید عروس خوب نبود آدم ترسو و محافظه کار و کمی بی عزت نفس بودعروس خوب و کلا آدم خوب عزت ن ...

ما سالها شاید راه داریم تا متوجه بشیم بعضی رفتار ها اصلا خوبی به حساب نمیاد و از خوبی ما سرچشمه نمیگیره بلکه از بی عرضگی ماست 

رفتارهایی که بارها خودمون و سرزنش میکنیم بابتش خالمون خوب نیست ازش ضربه خوردیم 

هزاران بار تو ذهنمون با طرف میجنگیم جواب حرفاش و زیر دوش به خودمون میدیم و فکر میکنیم گرفتن حق و حد و مرز مشخص مردن مستلزم سلیطه بازی و خشونته

کاش من به شخصه وقتی کودک بودم بسیاری از رذیلت ها ارزش حساب نمیشد کاش شخص اجتماعی برچسب پر رویی نمیخورد، کاش ادم خوشحال به بی فکری شناخته نمیشد کاش ادم غمگین  ادم سر به زیر مظلوم و خوب شناخته نمیشد

فقط لطف خدا
سلام به روی ماهتون چون توی حرفاتون ارامش و با تکلیف بودن هستچون از مشاور اسم بردید و چون کمک از مشاو ...

اره عزیزم 

من از قبل ازدواجم زیر نظر مشاور رفتیم با همسرم 

الانم زیر نظر مشاور داریم سعی میکنیم مشکلاتی ک خانوادشون و خانوادم ایجاد کردندد رو بتونیم حل کنیم و به ارامش برسیم 

مدسی عزیزم برای پیامت ، خیلی حس ارامش بهم داد 😘😍

ما سالها شاید راه داریم تا متوجه بشیم بعضی رفتار ها اصلا خوبی به حساب نمیاد و از خوبی ما سرچشمه نمیگ ...

بله دقیقا اخلاق رو اشتباه یاد ما دادن و واژه هایی مثل فداکاری و احترام رو درست معنی نکردن

عزت نفس رو خودپسندی تعبیر کردن

و همینا باعث شده انقدر تحمل کنیم تا یهو منفجر بشیم 

حب النفس خیلی مهمه