2777
2789
عنوان

عروس خوبی نباشین

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 49 پست
حق گفتی تاپیک اخرمو لطفا گزارش بزن ؟منم راجب خانواده شوهرم نوشتم ببینن میفهمن منم

تاپیکت رو خوندم و برات گزارش زدم

خدا بهت صبر بده برای داغ برادرت

چه آدمای بیشعوری سر راهت قرار گرفتن

میشه با قلبی که اینقد هدا هواشو داره برا منم دعا کنی ۱۴ سال غربتم تو یه شهر دیگه تموم شه و فردا خبر موافقت با انتقالیم بیاد؟

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.

اینکه خانواده ای که شما باهاش روبه رو هستی اینطوری  هستن که باید جبهه بگیری در برابرشون خب شانس وقسمت شما هست..... من به غیر از ادب واحترام از خانواده همسرم ندیدم وخوشحالم که احترام گذاشتم واحترام میبینم

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به قول معروف باید سلیطه بود

میدونید مشکل کجاست ما رو رفتارهای درست مثل احترام به خود قوی بودن محکم بودن اسم سلیطه میزاریم 

رو رزیلت هایی مانند تو سری خور بودن و جواب ندادن و بدبخت بودن اسم خوبی

فقط لطف خدا
میدونید مشکل کجاست ما رو رفتارهای درست مثل احترام به خود قوی بودن محکم بودن اسم سلیطه میزاریم رو رزی ...

افرین کاملا درسته

اخه کسی هم به ما نگفت که وقتی بهت یه حرفی زدن جواب اون شخص رو بااحترام بده نه اینکه توی خودت بریزی

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

اشتباه میکنی بخدا ارزش نداره

خیلی توقع ها میرفت بالا از اونور در مزایا تاثیری نداشت 

ببین غفط من شانس اوردم با این روحیه ازدواج نکردم 

سر کارو میشه ترک کرد رفت سر کار جدید رفتار جدید داشت

فقط لطف خدا
به قول معروف باید سلیطه بود

نه شور خوبه نه بی نمک. من خودم خواهر شوهرم و خیلی احترام زن داداشم دارم چون خودشون تعیین میکنن چطور باهاشون رفتار بشه. بی احترامی کنم بی احترامی میکنن احترام بذارم احترام میذارن. 

نه شور خوبه نه بی نمک. من خودم خواهر شوهرم و خیلی احترام زن داداشم دارم چون خودشون تعیین میکنن چطور ...

عزیزم چون تو خوبی، شخص مقابلت هم باهات خوب رفتارمیکنه

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

نه شور خوبه نه بی نمک. من خودم خواهر شوهرم و خیلی احترام زن داداشم دارم چون خودشون تعیین میکنن چطور ...

من اینبار دارم در مقابل خواهرشوهرم، جمله تو رو تمرین میکنم

اینبار بهش نشون میدم با من نمیتونه بازی کنه

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.

تعریفی که کردید عروس خوب نبود 

آدم ترسو و محافظه کار و کمی بی عزت نفس بود

عروس خوب و کلا آدم خوب عزت نفس خودش رو حفظ میکنه 

در مقابل احترام،  احترام نگه میداره در مقابل رفتار بد محترمانه واکنش نشون میده عزیزم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه