2777
2789
عنوان

اگه موقع کنکور دستشوییمون بگیره چی فوبیای من😭

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 56 پست
اره آره کتابای خیلی سبز نتایج خیلی قهوه ایی 😂😂من این سری فرمول ۲۰ گرفتم ببینم چه رنگی در میاد😌

اصلا سم که چ عرض کنم اسید بود لعنتی😐😂

جدای از شوخی امیدوارم نتیجه خوبی بهت بده گلم

آخ جون بعد تا دست میگیری میان؟من میترسم ازم ...

دیگه نمیدونم اگه بهشون بگی میان دیگه😂

قبلش حتما دستشوییتو برو من این اشتباه رو کردم دستشویی نرفتم قبل از آزمون پدرم در اومددد تا تموم شه امتحانم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسمتو مینویسند ساعت خروج ورودتو می‌نویسن میری دستشویی میای

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

برو دستشویی یادش بخیر سال کنکور یه دختره انقد کنار من رفت دستشویی دیونم کرد

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من سر کنکور اردیبهشت دستشویی رفتم چون صبحش چای خوردم که خوابم نبره.

به مراقب گفتم کسی نمی‌خواد باهام بیاد فکر کرد مسیر رو بلد نیستم.😂

خودم رفتم و یه نگاهی کردن چیزی دارم یا نه.

اهدای عضو = اهدای زندگی🌱 می‌شه لطفا برای سلامتی و ظهور امام زمان سه تا سوره‌ی توحید بخونی؟ 🌱 می‌شه لطفا برای درسم هم صلوات بفرستی؟ ممنونم ازت. 🌱 ملانقطی و طرفدار زبان و ادبیات فارسی هستم.🌱 ابوالقاسم فردوسی و علامه دهخدا و دکتر معین الکی این همه زحمت نکشیدن که شما "راجع به" رو "راجب" بنویسی، "بذار" رو "بزار" و هکسره رعایت نکنی. اگه غلط املایی دیدم بهتون تذکر می‌دم شاید تو کلاس درس خوب یاد نگرفته باشید.🌱 یه عزیزی بهم گفت راجع به عربی هست و کنار فردوسی مباید بیارم. حالا شما راجع به رو هم درست بنویس حتی اگه به فردوسی مربوط نباشه.🌱 توجیح معنی نمی‌ده و منظور شما در این مواقع توجیه هست.🌱 می‌دونستی تکیه کلام درسته و تیکه کلام اشتباه. تکیه کلام یعنی چیزی که در سخن گفتن بهش تکیه می‌کنند.🌱 لطفا اگه با شما صحبت نکردم و عقایدت با من فرق می‌کنه توهین نکن و دخالت نکن. ممنونم.🌱
جنگ زده ک نیستن ی دستشویی هم نداشته باشنبرگه ای رو امضا میکنی بعد میری و میایتمامدنبال بهانه ای ?😆

میترسم باد ازم خارج شه

کاربری بهم واگذار شده💚کورد هستم💚🌱بژی کورد💚🌱     به درک به درک ب درک اگه اونجوری که میخواستیم نشد

خوبه اتفاقا 

من اجازه گرفتم با مراقب رفتم 

یه دور ذهنم رفرش شد انگار از اون محیط دور شدم استرسا برداشته شد 

برگشتم دوباره با خیال راحت سراغ ادامه سوالا

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم