2777
2789

اگه یکی کارمای کاری که با من کرده رو پس بده شاید فقط ادب شه و این کار رو با کسی نکنه ولی به حال من هیچ فرقی نداره دلم خنک نمی‌شه یا اثرات کاری که کرده پاک نمی‌شه کاش بعضی وقتا میشد برگردیم به عقب و یه کارایی رو انجام ندیم کاش میشد واقعا یه کارایی از دستمون بر می اومد کاش وقتی به کسی چیزی میگیم اول از همه در نظر بگیریم که اون قلب داره و ممکنه بشکنه 

چجوریه که بعضی از آدما فقط فقط به خودشون فکر میکنن پس چرا ما نمی‌تونیم اینجوری باشیم ؟ چرا وقتی یه بحثی پیش میاد با اینکه تقصیر من نبوده اما من با خودم میگم ممکنه دلش شکسته باشه برم یه عذر خواهی کنم بعد طرف دو قرت و نیمش هم باقیه و با اینکه تقصیر اون بوده و بیشتر اون بوده که منو ناراحت کرده هنوزم چسبیده به اون حرفی که من زدم و دلگیر شده تمام حرفا و رفتارا و بی احترامی های خودش یادش رفته و در آخر هم قیافه میگیره و جوابمو نمی‌ده 

من خیلی خوشحال میشم هماگه خودم تاواناشتباهمو بدم همبقیه

من یه جاهایی از زندگیم قشنگ متوجم که دارم کارمای فلان کارمو پس میدم و دیگه شاکی نیستم از این که چی داره برام اتفاق میفته ولی بعضی جاها هست که بی دلیل آدم اذیت میشه کاش میشد ریشش رو پیدا کرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم کارمای قضاوت کردن و دل شکوندن بقیه رو پس دادم اتفاقا بعضی وقتاخوشحالم برای خودم که بهم فهموند دیگه کسیو قضاوت نکنم دل نشکنم:)

همه ادمای که درحقم بدی کردن رو میتونم ببخشم جز یکی دونفر،واقعا قلبم سیاهه نمیتونم کارای که باهم کردن،زندگی که برام جهنم کردن رو ببخشم دلم میخاد کارمابیاد سروقتشون فقط اون لحظه یادشون بیفته بامن  و زندگیم چه کارکردن🥲

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز تا سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

من خودم کارمای قضاوت کردن و دل شکوندن بقیه رو پس دادم اتفاقا بعضی وقتاخوشحالم برای خودم که بهم فهمون ...

دقیقا منو گفتی منم همه رو می‌بخشم جز یه نفر رو که خیلی از سمتش سال هاست دارم اذیت می‌شم و هیچ وقت نمی‌خواد بپذیره یا هیچ وقت فکر نمیکنه اشتباه می‌کنه و همیشه منو مقصر میدونه زندگی به قدری جهنم شده که من دیگه دعا نمی‌کنم کاش خوب سه دعا می‌کنم از این بدتر نشه و امروز بدتر از دیروز میشه 

اون طرف به معنای واقعی زور میگه اذیت می‌کنه خون به جیگر می‌کنه ولی همیشه فکر می‌کنه حق با خودشه یه آدم به اصلاح نفهمه که هیچی نمی‌فهمه نمی‌دونم چکار کنم نمیشه اونو از زندگیم حذف کنم 

دقیقا منو گفتی منم همه رو می‌بخشم جز یه نفر رو که خیلی از سمتش سال هاست دارم اذیت می‌شم و هیچ وقت نم ...

ببخشید فضولی میکنم اون ادم پدرته؟؟

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز تا سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

میبینی. نمیشه کاری کرد جز نشستن و تحمل کردن

کاملا درکت میکنم من خودم تنها راه نجاتمو توی ازدواج میبینم واین خیییلی بده🫠💔

کاملا درکت میکنم من خودم تنها راه نجاتمو توی ازدواج میبینم واین خیییلی بده🫠💔

نه نمیتونی درک کنی چون به هر حال بابات آبروریزی درنمیاره و تو میتونی ازدواج کنی و  راحت شی

ان‌شاءالله که خوشبخت شی عزیزم

نه نمیتونی درک کنی چون به هر حال بابات آبروریزی درنمیاره و تو میتونی ازدواج کنی و راحت شیان‌شاءالله ...

عزیزممم🥲انشالله همچی درست میشه یکی بیاد توزندگیت که لیاقتتو داشته باشه خوشبخت و عاقبت بخیر بشی