2777
2789
عنوان

روز مادر من اینطوری گذشت

251 بازدید | 13 پست

لباس مجلسی ست با دخترم پوشیدم آهنگ زدم و رقصیدیم و کلی کیف کردیم .... شوهرم امروز بهم تبریک گفت و کادویی نداد و اصلا هم برام مهم نیست کادو مادو...روز مادر و من لذت بردم کنار دخترم و شادی کردیم تمام ی کیکم درست کردم باهم برش دادیم و چند تا عکس یادگاری گرفتیم 💚💚برای مامانم کارت هدیه گرفتم چون سخت پسند برای مادر شوهرم بلوز بافت خوشکل با کیکی ک خودم درست کردم و میخوام شب ببرم 

خیلی میاین تاپیک میزنن شوهرم فلان نکرد ال نکرد ول کنید بابا خودتون باعث خوشحالی خودتون بشید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر لذت بردم.منم میخواستم امروز تاپیک بزنم بگم بابا ول کنید خب اونا شعورشون نرسید شما خودتون به خودتون ارزش بدید و برای خودتون هدیه بخرید هیچوقت اینقدر خودتونو درگیر نکنید که وقتی کادو نگرفتن دپ بشید و گریه کنید و روزتونو خراب کنید.امروز روز ماست پس لذت ببرید ازش

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
مادرشوهرت آدم خوبیه؟

نه خوبه نه بده.....بدردم هیچوقت نخورد هر وقت ب کمکش نیاز داشتم نبود حتی حاضر نشد دخترم رو بگیره و مجبور شدم بزارم مهد اما من مناسبت ها رو انجام میدم باید دخترم آموزش یسری چیزا رو از من مادر یاد بگیره ....ب همسرم گفتم مامانت در حق من مادری نکرد اما چون مادر تو هست من با عشق براش هدیه خریدم و کیک درست کردم اونم ازم تشکر کرد و گفت میدونم

نه خوبه نه بده.....بدردم هیچوقت نخورد هر وقت ب کمکش نیاز داشتم نبود حتی حاضر نشد دخترم رو بگیره و مج ...

آخه گفتی همسرت کادو بهت نداد ولی شما برای مادرش کادو گرفتی.چه عروس خوبی هستی

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 

باور کن من هیچوقت نگاه نمیکنم ببینم بقیه چ میکنن برام منم انجام بدم اصلا ....هر کاری میکنم دلیه میگم بلاخره اونم مادر و توقعی داره سال اول ک عروسش بودم سرویس غذا خوری خریدم براش سال بعدش پاسماوری دو سال پالتو امسال هم بافت خریدم ...تولداشونم همیشه کادو با کیک میبرم

ولی هیچوقت هم قدرم رو ندونست و گذاشت هر کسی هر طور دلش میخواد باهام رفتار کنه اما من میگم مهم نیست