2777
2789
عنوان

راه های کنترل Adhd یا بیش فعالی

211 بازدید | 17 پست

من نمیتونم روی ی موضوع برای مدت طولانی متمرکز بمونم و هر دقیقه به چندصد تا کاری که باید انجام بدم فکر میکنم برای همین نمیتونم ی کار رو کامل تموم کنم نصف نیمه میمونه که بخاطر نصفه نیمه موندن کارام همش اعتماد به نفسم میاد پایین بیشتر استرس میگیرم 

خیلی درک زمان برام سخته مثلا ی کاری رو توی مدت زمان خاص انجام بدم حتی فراموشی لحظه ایم به قدری زیاده که الان همش یادم میره میخواستم چی بنویسم  

الانم میخوام هر کاری کنم بخاطر این اتفاقا هر بار نمیتونم درست انجامش بدم 

روانپزشک هم نمیتونم برم بخاطر وضعیت خانواده ام که بعدش دیوونه صدام نکنن 

امسال هم میخوام کنکور بدم واقعا نمیدونم چیکار کنم دیگه

راه حلی دارین بهم بگین؟ 

باید مدیریت زمان یاد بگیری عزیزمو تمرینات تمرکز انجام بدی 

برنامه ریزی و هدف گذاری 

باید قبول کنی اگر یک روز نتونستی درس بخونی اشکالی نداره بقیه روزو که وقت داری بخون کمالگرا نباش 

تو هر شرایطی ادامه بده خودتم درک کن خستگی و کلافگیت رو❤️حرف زدن با خدا و برنامه ریزی تو ذهن هم خیلی کمک میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

روانشناس برات تشخیص ADHD داده؟ منم مشکلات تو رو دارم ولی مشکلات بیشتری هم دارم

واقعیتش نه 

خودم تشخیص دادم و برای تشخیصش خیلی کتابا و مقاله ها زو مطالعه کردم که رسیدم بهش 

خب شما چیکار کردین براش.؟

خیلی ممنون❤ ولی چطور زمانم رو مدیریت کنم؟

تو گوگل سرچ‌کن 

برای برنامه ریزی و مدیریت زمان کتاب برایان تریسی مدیریت زمان عالیه البته نسخه قدیمیش۶۰۰صفحه بود دیگه نیست 

گوگل هم خیلی راه حل گفته اینستا و تلگرامم مطالب خوبی پیدا میشه 

پیشنهاد من ابنه یه برنامه کلی بریز برای یک ماه یا سه ماه تو ذهنت 

کتابارو تقسیم بندی کن به هفتگی 

برای روزتم از شب قبل برنامه بریز سعی کن یه کاغذ لاغر😂مثل این دفتر تودولیست ها کنارت بذاری هر فعالیتو که نوشتی کنارش ی جایی برای تیک بذاری 

مثلا شستن صورت 

فارسی یک ساعت فصل سه 

تست فارسی 

بعدی استراحت 

همین جوری همه فعالیت هاتو لیست کنی برای اینکه ذهنت ترغیب بشه چیزای عادی مثل صبحانه موشونه زدن حمام رفتن چای خوردن همه چیو بنویس 

وقتی تیکش میخوره ذهن دوپامین ترشح میکنه و هولت میده سمت ادامه کارها و دوپامین بیشتر 

حتی مدرسه هم میری بنویس اون تو 

خیلی ممنون❤ ولی چطور زمانم رو مدیریت کنم؟

تو گوگل سرچ‌کن 

برای برنامه ریزی و مدیریت زمان کتاب برایان تریسی مدیریت زمان عالیه البته نسخه قدیمیش۶۰۰صفحه بود دیگه نیست 

گوگل هم خیلی راه حل گفته اینستا و تلگرامم مطالب خوبی پیدا میشه 

پیشنهاد من ابنه یه برنامه کلی بریز برای یک ماه یا سه ماه تو ذهنت 

کتابارو تقسیم بندی کن به هفتگی 

برای روزتم از شب قبل برنامه بریز سعی کن یه کاغذ لاغر😂مثل این دفتر تودولیست ها کنارت بذاری هر فعالیتو که نوشتی کنارش ی جایی برای تیک بذاری 

مثلا شستن صورت 

فارسی یک ساعت فصل سه 

تست فارسی 

بعدی استراحت 

همین جوری همه فعالیت هاتو لیست کنی برای اینکه ذهنت ترغیب بشه چیزای عادی مثل صبحانه موشونه زدن حمام رفتن چای خوردن همه چیو بنویس 

وقتی تیکش میخوره ذهن دوپامین ترشح میکنه و هولت میده سمت ادامه کارها و دوپامین بیشتر 

حتی مدرسه هم میری بنویس اون تو 

بهترین گزینه مراجعه به کلینیک های کار درمانی ذهنیه

در کنارش دارو درمانی البته اگ شدیده خود کاردرمانگر بهت میگه ک نیاز هست ب دارو یا خیر... و یه علم دیگه ای هم هست تحریک مغزیه... خیلی جوابه ... مراکز عصب شناسی همچین فنآوری رو دارند... 

تو گوگل سرچ‌کن برای برنامه ریزی و مدیریت زمان کتاب برایان تریسی مدیریت زمان عالیه البته نسخه قدیمیش۶ ...

اره ی مدت برای همین مدیریت زمان ی سری چیزا خوندم ولی از نظر خودم اطلاعات کاملی نبودن 

ممنون برای توضیحات ❤🌹