2777
2789
عنوان

خوشبحال اونای که رابطشون با💔

196 بازدید | 22 پست

خوشبحال اونای که رابطشون با پدرشون خوبه💔

بعض ازدوستام ازرابطشون با پدراشون جلوم صحبت میکنن فقط حسرت رودلمه که چرابابای من نه!

بعضی وقتا تا دو،سه صبح گریه میکنم چراباید دخترهمچین پدر سنگدلی بشم🥲

کاش منم بچه طلاق بودم،کاش زودترازدواج کنم ازاین خونه برم...🙂❤️‍🩹

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز تا سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشکلتون چیه

دوستم نداره تو خونش اضافیم جابرای بچهای دیگش هست الامن💔

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز تا سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

بنظرم باید قلقش بلد باشی هر جقدرم بد اخلاق باشه

قلقش اینکه من ازصبح تاشب تواتاقم باشم😔

مشکلت چیه

دوستم نداره تو خونش اضافیم جابرای بچهای دیگش هست الامن💔

قلقش اینکه من ازصبح تاشب تواتاقم باشم😔

عزیزم یکم رو سیاستت کار کن خدایی نکرده میدونی بعضی از پدرا به دختراشون تجاوز کردن یا حتی قصد گشتنش داشتن اونا مشکل دارن شکر خدارا بکن و یکم انعطاف پذیر شو اوناهم نرم میشن گلم

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨

با جزییات بگو راه حل بدم

جزئیاتش همین بود گلم کاملاتو حرفا و رفتاراش مشخصه خواهرمو بیشتردوست داره:)

عزیزم یکم رو سیاستت کار کن خدایی نکرده میدونی بعضی از پدرا به دختراشون تجاوز کردن یا حتی قصد گشتنش د ...

🥲😞👌🏻

جز صبر و تحمل کاری ازدستم برنمیاد هرچقدر باهاش مدارامیکنم بیشتر سرلج میفته

کوشولو 😂

بهتره قضاوت نکنی تاوقتی جای من نبودی وتمیدونی چیا بهم گذشته البته ازخداهم میخام هیچ وقت جای من نباشی این دردوحسرت روتحمل نکنی تانگی کوچولو🙂

بهتره قضاوت نکنی تاوقتی جای من نبودی وتمیدونی چیا بهم گذشته البته ازخداهم میخام هیچ وقت جای من نباشی ...

بازم میگم کوشولو😂❤️ از علاقه گفتم 

منفی فکر نکن نسبت به حرفام 

کوشولوی دوست داشتنی هستی❤️

بازم میگم کوشولو😂❤️ از علاقه گفتم منفی فکر نکن نسبت به حرفام کوشولوی دوست داشتنی هستی❤️

:)❤️