سلام روزتون بخیر و میلاد حورا،ٕالانسیه؛ حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها مبارک🤍🌸
ما آدمها، نقش های مختلفی رو تو زندگی تجربه میکنیم
فرزند، همسر، مادر، پدر، خاله، دایی، عمه و...
اما یکی از این نقش ها با بقیه متقاوته
وقتی خدا به بنده خودش، یک یا چند نفر از مخلوقاتش رو هدیه میده به امانت و تربیتش رو به عهده اون بانو میذاره، این نقش خیلی زیباست و پر مفهوم
مادر، از شیره وجودی خودش، ذره ذره فرزندش رو بزرگ میکنه
مهم نیست تو جامعه، نقش کارمند، معلم، پرستار، استاد دانشگاه و... داشته باشه یا نه. چون حتی اگر نداشته باشه، فرزندانی تربیت میکنه که آینده جامعه به دست اونها رقم میخوره. و یک مادر میتونه فرزندانی تربیت کنه که جریان ساز باشن، مادر الهام بخش هست✨🌱
همسر شهید علی تجلایی میگفتند یکبار که همسرم از جبهه برگشت لباسهاش خونی بود، خواستم بشورم اما مادرشون نذاشتند و گفتند نذر کردم لباسهای خونی پسرم رو خودم بشورم
ما چنین شیرزنانی رو ندیدیم چون پشت صحنه بودند، اما وجود تمام قهرمانان عالم رو مدیون شیرزنانی هستیم که امیرکبیرها تربیت کردند و در دل تاریخ گمنام ماندند اما موثر ترین نقش رو همواره داشتند و دارند.
من مادر نیستم، هنوز چنین موهبتی و ایقای نقش زیبای مادری روزی ام نشده. این متن رو برای مادرانی نوشتم که سخت ترین شغل عالم رو دارند اما متاسفانه رسانه این روزها میخواد بگه مادر بودن هنر نیست، زن قوی و مستقل بودن و شاغل بودن و... هنر هست! البته این انتخاب خود افراد هست که علاوه بر مادری بخوان فعالیت اجتماعی هم داشته باشند یا نه و فعالیت احتماعی هدفمند خیلی هم عالیه، اما اگر نخواستند یا نتونستند، باز هم مشکلی نیست و ارزشمندیشون به این مسئله ذره ای وابسته نیست.
مادر؛ نور خانه هست. کوچک و کمرنگ و کم ارزش نشون دادن نقش مادری، و ایجاد این حس در مادرها که تو بی هنر هستی، مستقل نیستی و...کار بسیار ناپسندی هست.
روز همه مادران گل سایت مبارک🌷
خدا دامن همه منتظران رو سبز کنه به حرمت حضرت فاطمه زهرا(س) و به ما توفیق تربیت فرزندانی پاک رو عطا کنه.
راستی، میلادتون مبارک ای مادرترین مادر عالم🩵
شما مادری رو در حقمون تمام کردید، شیوه درست زندگی کردن رو از شما آموختیم و همه زندگیم رو مدیون شما و حسینتون(ع) هستم ای تمام قلبم، یا فاطمه الزهرا سلام الله علیها🩵🪻