2777
2789
عنوان

تو ارزشمندی تو‌ مادری

19 بازدید | 4 پست

سلام روزتون بخیر‌‌ و میلاد حورا،ٕالانسیه؛ حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها مبارک🤍🌸

ما آدمها، نقش های مختلفی رو‌ تو زندگی تجربه میکنیم

فرزند، همسر، مادر، پدر، خاله، دایی، عمه و...

اما یکی از این نقش ها با بقیه متقاوته

وقتی خدا به بنده خودش،‌ یک یا چند نفر از مخلوقاتش رو هدیه میده به امانت و تربیتش رو به عهده اون بانو میذاره، این نقش خیلی زیباست و پر مفهوم

مادر، از شیره وجودی خودش، ذره ذره فرزندش رو بزرگ میکنه

مهم نیست تو جامعه، نقش کارمند، معلم، پرستار، استاد دانشگاه و... داشته باشه یا نه. چون حتی اگر نداشته باشه، فرزندانی تربیت میکنه که آینده جامعه به دست اونها رقم میخوره. و یک مادر میتونه فرزندانی تربیت کنه که جریان ساز باشن، مادر الهام بخش هست✨🌱

همسر شهید علی تجلایی میگفتند یکبار که همسرم از جبهه برگشت لباسهاش خونی بود، خواستم بشورم اما مادرشون نذاشتند و گفتند نذر کردم لباسهای خونی پسرم رو خودم بشورم

ما چنین شیرزنانی رو ندیدیم چون پشت صحنه بودند، اما وجود تمام قهرمانان عالم رو مدیون شیرزنانی هستیم که امیرکبیرها تربیت کردند و در دل تاریخ گمنام ماندند اما موثر ترین نقش رو همواره داشتند و دارند.

من مادر نیستم، هنوز چنین موهبتی و ایقای نقش زیبای مادری روزی ام نشده. این متن رو برای مادرانی نوشتم که سخت ترین شغل عالم رو دارند اما متاسفانه رسانه این روزها میخواد بگه مادر بودن هنر نیست، زن قوی و مستقل بودن و شاغل بودن و... هنر هست! البته این انتخاب خود افراد هست که علاوه بر مادری بخوان فعالیت اجتماعی هم داشته باشند یا نه و فعالیت احتماعی هدفمند خیلی هم عالیه، اما اگر نخواستند یا نتونستند، باز هم مشکلی نیست و ارزشمندیشون به این مسئله ذره ای وابسته نیست. 

مادر؛ نور خانه هست. کوچک و کمرنگ و کم ارزش نشون دادن نقش مادری، و ایجاد این حس در مادرها که تو بی هنر هستی، مستقل نیستی و...کار بسیار ناپسندی هست.

روز همه‌ مادران گل سایت مبارک🌷

خدا دامن همه منتظران رو سبز کنه به حرمت حضرت فاطمه زهرا(س) و به ما توفیق تربیت فرزندانی پاک‌ رو عطا کنه.

راستی، میلادتون مبارک ای مادرترین مادر عالم🩵

شما مادری رو در حقمون تمام کردید، شیوه درست زندگی کردن رو از شما آموختیم و همه زندگیم رو مدیون شما و حسینتون(ع) هستم ای تمام قلبم، یا فاطمه الزهرا سلام الله علیها🩵🪻

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

راستی، دعای مادر رو جدی بگیرید

مادرم یکبار دستاشون رو بلند کردند رو به آسمون و گفتند ان شاالله دستات بخوره به ضریح امام حسین(ع)

و بعد از گذشت مدت زمان کمی، دستان من برای اولین بار گره خورد به ضریح اباعبدالله(ع)، الحمدلله

(یقینا امضای حضرت زهرا(س) بوده)

خدا همه مادران رو حفظ کنه و روح مادران سفر کرده رو قرین رحمتش کنه

برای شادی روحشون صلواتی بفرستید لطفا

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

اولین کسی که با دیکتاتوری عظیم فرعون دلیرانه به پا خواست...یک مرد نبود بلکه یک زن بود....(بانو آسیه)

اولین کسی که مکه و کعبه را آباد کرد مرد نبود بلکه یک زن بود....(بانو هاجر)

اولین کسی که از مبارکترین آب روی زمین زمزم نوشید مرد نبود بلکه یک زن بود...(هاجر خاتون)

اولین کسی که به محمد المصطفیﷺ ایمان آورد مرد نبود بلکه یک زن بود... (بانو خدیجه)

اولین کسی که خونش برای اسلام ریخته شد و شهید شد یک مرد نبود بلکه یک زن بود....(بانو سمیه)

اولین کسی که مالش را در راه اسلام داد یک مرد نبود بلکه زن بود....(بانو خدیجه)

اولین کسی در قرآن که خداوند از بالای هفت آسمان به حرفش گوش داد یک زن بود نه مرد...(سوره مجادله آیه 1)

اولین کسی که سعی صفا و مروه را انجام داد یک مرد نبود بلکه زن بود....(بانو هاجر)

اولین زنی که با همه مخالفتها وارد معبد اورشلیم شد مریم بود

تنها کسی که به حمایت از شوهر و امامش میخ در به تنش فرو رفت و دم نزد و شفیع گنهکاران شیعه در روز قیامت است زهرا بود

اکنون میلیونها حاجی باید حرکات آن زن را انجام دهند وگرنه حج آنها قبول نمی شود.....

واما کسی که کاخ یزید را به لرزه دراورد مرد نبود زینب بود زینب

می نویسیم تا همه بدانند.... *زن_افتخار_است...*

اگر قدر خودش را بداند 🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رسول اکرم(ص):

«بهشت، زیر پای مادران است»✨🤍

یک تبریک هم به مادران دلشکسته، شیرزنان همیشه درخشان، مادران شهدا

روز مادر؛ مبارک مادرانی

که صبرشان قصه عشق است

و داغشان نشانه ای از بهشت..🩵