2777
2789
عنوان

شوهرم همش میگ درستو بخون

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 52 پست

انقد نگاه نکن ب سن ۲۲ سالت 

الان نخونی زشته بعدا بچه هات خجالت میکشن مامانشون دیپلم نداره 

واس خودتم خوب نیس ۲ روز دیگه با بچت نمیتونی درس کار کنی سواد درست حسابی نداشته باشی 

الان دروس بچه ها روزای تعطیلی آنلاین 

بخاطر بچه هات بخون 

همسرت هم حتما دوس داره ک زنش سوادش کامل باشه 

بعدشم برعکسه میگی ۲۲ سالنه زشته بخونم

نه اینجور نیس.واسه خودت وآینده بچه هات و همسرت بخون

امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم              چنانکه از ستم پر شده است                                                       🌸اللهم عجل لولیک🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه بچه نداری بهترین فرصته حالا که همسرت پشتته بخون حس خیلی خوبیه چندسال دیگه بچه دار بشی بره مدرسه ...

الان دارم دوتا 

دو سال دیگ پسرم میره مدرسه

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 
مبگم جاش برم زبان یاد بگیرم بهتر نیست؟

زبا رو هم یاد بگیر ولی اول برو دیپلم رو بگیر حتما

همون بچه هات سخته شونه بگن مامانمون تا اول راهنمایی خوندع.. عزیزم اصلا خجالتم نداره بزرگسالان خیلی گیر نمیدن

خیلی زشته که تا دوم راهنمایی خوندی!! نه این که ادامه بدی زشت باشه. الان لیسانس هم سواد حساب نمیشه. حتما ادامه تحصیل بده، تو مدارس بزرگسالان برای تحصیل خانم هایی با شرایط شما، امتیازاتی هم هست و سخت گیری هم زیاد نیست.

نه این چه حرفیه بابا حتما ادامه بدهمن بابام ۴ سال نزاشت بخونم الان دهم هستم بزرگسالان ببین هیچ چیزی ...

آرزومه 

ینی میشه؟ 

قراره تا ۷۸ سال دیگه عمر کنی

طبیعتا وقت بیکاریت رو بدی به چیزی که میتونه بهت رفاه و پذیرش بیشتر توی اجتماع بده

خیلی بهتر از اینه توی مجازی یا فیلم و دورهمی های عادی بگذره

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه./افرادی هستن که هزاران کتاب خوندن ولی بجای آگاه کردن مردم برای ساکت کردنشون استفاده میکنن.بجای بالا بردنشون به عنوان جایگاه یک انسان به عنوان یک فرد بی اطلاعات تحقیرشون میکنن به نوعی از چاقو بجای جراحی کردن برای کشتن استفاده میکنن:)...

الان دارم دوتا دو سال دیگ پسرم میره مدرسه

مادرت پیشت نیس

خواهرت کسی تو روزای که امتحان داری بچه ها رو بسپاری بهشون

وبعدش تو باید یه جوری با این شرایطی که داری راه بیاری برنامه بریز

تا موفق بشی

امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم              چنانکه از ستم پر شده است                                                       🌸اللهم عجل لولیک🌸

حتما بخون. بچه هات بزرگتر شن برن مدرسه خجالت مبکشن بگن مامانشون تا هفتم درس خونده. اون موقع زشته. الان که شرایطش رو داری حامی داری بخون

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

به این فکر کن بچه هات برن مدرسه اولین کاری که میکنن ازشون مدرک تحصیلی والدین رو میپرسن. بعد بگن پدر کارشناسی ارشد. مادر دیپلم هم نداره به نظرت ناجور نیست؟

واسه پرستیژ خودت و بچه هات لازمه

زبا رو هم یاد بگیر ولی اول برو دیپلم رو بگیر حتماهمون بچه هات سخته شونه بگن مامانمون تا اول راهنمایی ...

اره 

مرسیییی از همتون 🥲🌸🦋🦋🦋

آرزومه ینی میشه؟

چرا نه گلم

چه دلیلی داره نشه عشقم

با یه مشاور حرف بزن هم،خوب رهنمایت کنه

یا علی بگو شروع کن