2777
2789
عنوان

سلام خانماتوروخدااگه تجربه ای داریددریغ نکنیدازیه مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 45 پست
حتما بچه رو ببر متخصص اطفال،،،توروخدا بچه ها مریض میشن حتما دکتر ببرین دور از جون همه بچه ها هفته پی ...

😔😔کاش شوهرم بمیره ازدستش راحت شم باورکنین کسی نیس ببره اگه به بابامم بگم شربه پامیکنن گه مگه مانمیبریم توبه اونامیگی اگه لچم چیزیش بشهحلالشون نمیکنم

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
دیشب تاصبح اسهال وتب داشت اخه همیشه وقتی دندون درمیاره استفراخ داره ولی اینبارحالش بدجوربده

اینجا اصلا نمیشه راه حلی داد حتما بچه رو ببر متخصص اطفال،،اگه شرایطش نداری ببر بیمارستان دولتی

کاش زمان ب عقب بر میگشت 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشکال نداره میل نداره ولش کن کم کم با بازی با حوصله تشویق.بخدا بچه خواهرم کلاس سوم یک هفته سرجمع فکر ...

چرانگرانشم چون اصلاتابدارمیشه گریه میکنوازبغلم کنده نمیشه باهیچی سرگرم نمیشه تابلکم یه کم بخوره

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
😔😔کاش شوهرم بمیره ازدستش راحت شم باورکنین کسی نیس ببره اگه به بابامم بگم شربه پامیکنن گه مگه مانمی ...

😔😔حالا من اگه بچه حالش خوب نباشه دیر ب شوهرم بگم ک بیاد ببریمش دکتر غر میزنه ک چرا بچه رو دیر گفتی ببریم دکتر

کاش زمان ب عقب بر میگشت 
چرانگرانشم چون اصلاتابدارمیشه گریه میکنوازبغلم کنده نمیشه باهیچی سرگرم نمیشه تابلکم یه کم بخوره

عزیزم درکت میکنم بخدا دحترم سه سالشه چشاش باز نمیشدن.ببین چی میخوره براش بیار.کم کم از ابکی شروع کن شده دوقاشق بخوزه

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
😔😔حالا من اگه بچه حالش خوب نباشه دیر ب شوهرم بگم ک بیاد ببریمش دکتر غر میزنه ک چرا بچه رو دیر گفتی ...

واقعاادم یه هفته نخوره ولی تابچه مریض شدببرتش دکتراینافک نمیکنن فردااتفاقی واس بچم افتادجوابموچی میدن

عزیزم درکت میکنم بخدا دحترم سه سالشه چشاش باز نمیشدن.ببین چی میخوره براش بیار.کم کم از ابکی شروع کن ...

بچم داره جلوچشام ذره ذره اب میشه خدایاخودت معحزه کن من هیچکسوندارم

بچم داره جلوچشام ذره ذره اب میشه خدایاخودت معحزه کن من هیچکسوندارم

بیتابی نکن جونم.نمیتونی دکتر ببریش

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
واقعاادم یه هفته نخوره ولی تابچه مریض شدببرتش دکتراینافک نمیکنن فردااتفاقی واس بچم افتادجوابموچی مید ...

خدا نکنه عزیزم انشالله ک هیچ اتفاق بدی نیوفته و زودتر خوب بشه

کاش زمان ب عقب بر میگشت 

خانماببخشیدکه نتونستم جواب بعضی کامنتاروبدم حالم خیلی بده 

واس دخترم دعاکنید

دعاهای شمانی نی سایتی هاگیراست

خانماببخشیدکه نتونستم جواب بعضی کامنتاروبدم حالم خیلی بده واس دخترم دعاکنیددعاهای شمانی نی سایتی هاگ ...

پگران نباش عزیزم . انشالله بزودی حالش خوب میشه. خودت نمیتونی ببری متخصص اطفال؟

پس صدرصد از دندونشه دیگه طفلی

نمیدونم وافعادرمونده شدم خیلی حالم بده بچم هیچی نمیخوره وفقط وفقط گریه میکنه وجزاغوش منم جایی نمیره ومنم فقط بایدسرپاباشم کاش فرداحالش بهترشه خیلی گریه میکنه خیلی ۴تادندون باهم درمیاره

پگران نباش عزیزم . انشالله بزودی حالش خوب میشه. خودت نمیتونی ببری متخصص اطفال؟

ممنون عزیزم

ان شالله

نه نمیتونم

انقدحالم بده خودمم تازه دوتاامپول زدم اومدم

خدا نکنه عزیزم انشالله ک هیچ اتفاق بدی نیوفته و زودتر خوب بشه

ممنون عزیزم کاش فرداصبح که بیدارمیشه حالش خوب خوب باشه