2777
2789
عنوان

سلام خانماتوروخدااگه تجربه ای داریددریغ نکنیدازیه مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 45 پست
بردم درمانگاه محلمون دیشب یه امپول زدولی فرقی نکردامروزصبحم دوتاامپول زدولی بازم فرقی نکردازصبح نه ا ...

نگران نباش بخاطر این ویروس جدید لعنتیه

پسر من همه ی این علاعم رو ۲ماهه داره و خوب نمیشد

چندبارم دکتر بردم...این آخری کپسول آموکسی سیلین ۲۵۰ داد خوبش کرد

باید ببری آمپول آندنسترون بزنه،،شربت مترونیدازول و پودر اوآر اس

حتما دوباره ببر دکتر،،،من تا ی بار استفراغ کرد ۱۲ شب بود بردمش دکتر آمپول زد

کاش زمان ب عقب بر میگشت 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای منم این مریضی گرفتم سه روزه من خوب شدم حتما ببر آمپول و سرم میزنن سریع اثر میکنهمایعات گرم حالم ...

فقط اب میخوره اونم تانیخوره دستشومیزاره رودلش اخه باشکم خالی نیخوره بعدشم اون ابم بالامیاره

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
نگران نباش بخاطر این ویروس جدید لعنتیهپسر من همه ی این علاعم رو ۲ماهه داره و خوب نمیشدچندبارم دکتر ب ...

اخه فقط کاش یه کم میخورمیترسم چیزیش بشه ازگشنگی عزیزم دوندونم داره درمیاره هایعنی میتونه ازاون باشه

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
اخه فقط کاش یه کم میخورمیترسم چیزیش بشه ازگشنگی عزیزم دوندونم داره درمیاره هایعنی میتونه ازاون باشه

اگر استفراغ داره از دندون نیست،،،چون دندون فقط ممکنه تب یا اسهال در حد کم داشته باشن

کاش زمان ب عقب بر میگشت 
نترس ماهمه گرفتیم کرونا.هیچب نیست.بهش اب پرتقال اب سیب بده.اگه درتوانته یکم گوشت خوش نمک کن کبابش کن ...

باورکن هرکاری میکنم لب به هیچی نمیزنه صبح امپول زدمش از۱۱تا۳بی جون افتاده بودالانم که بیدارشدکلی کریه کردهرکاری هم کردم هیچی نخوردفقط ابالانم دارم تکونش میدم روپاهام باشکم گشنه

پاهاشم درده ؟چند سالشه؟ من وقتی سرما میخورم یه دونه استامینوفن رو تو قابلمه آب می زارم بعد گرم که ...

نمیدونم یک سال ونیمشه بچم کاش من بمیرم اون مریض نشه

فقط اب میخوره اونم تانیخوره دستشومیزاره رودلش اخه باشکم خالی نیخوره بعدشم اون ابم بالامیاره

ویروسش دل درد هم داره بچه ها خودم تا چند روز دل درد داشتن،،،من خودم ک بزرگم چقدر حالم بد شد تهوع،معده درد،دل درد،،اشتها کامل بسته میشه،،،تا سروم زدم چند روز بعد بهتر شدم

کاش زمان ب عقب بر میگشت 
اگر استفراغ داره از دندون نیست،،،چون دندون فقط ممکنه تب یا اسهال در حد کم داشته باشن

دیشب تاصبح اسهال وتب داشت اخه همیشه وقتی دندون درمیاره استفراخ داره ولی اینبارحالش بدجوربده

حتما بچه رو ببر متخصص اطفال،،،توروخدا بچه ها مریض میشن حتما دکتر ببرین دور از جون همه بچه ها هفته پیش ی بچه ۲ ساله بخاطر سرماخوردگی و عفونت سینه فوت کرد 

کاش زمان ب عقب بر میگشت 
باورکن هرکاری میکنم لب به هیچی نمیزنه صبح امپول زدمش از۱۱تا۳بی جون افتاده بودالانم که بیدارشدکلی کری ...

اشکال نداره میل نداره ولش کن کم کم با بازی با حوصله تشویق.بخدا بچه خواهرم کلاس سوم یک هفته سرجمع فکرنکنم یخ بشقاب غذا خورده باشه ولی الان بهتر میخوره

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.