جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
فقط اب میخوره اونم تانیخوره دستشومیزاره رودلش اخه باشکم خالی نیخوره بعدشم اون ابم بالامیاره
ویروسش دل درد هم داره بچه ها خودم تا چند روز دل درد داشتن،،،من خودم ک بزرگم چقدر حالم بد شد تهوع،معده درد،دل درد،،اشتها کامل بسته میشه،،،تا سروم زدم چند روز بعد بهتر شدم
حتما بچه رو ببر متخصص اطفال،،،توروخدا بچه ها مریض میشن حتما دکتر ببرین دور از جون همه بچه ها هفته پیش ی بچه ۲ ساله بخاطر سرماخوردگی و عفونت سینه فوت کرد
باورکن هرکاری میکنم لب به هیچی نمیزنه صبح امپول زدمش از۱۱تا۳بی جون افتاده بودالانم که بیدارشدکلی کری ...
اشکال نداره میل نداره ولش کن کم کم با بازی با حوصله تشویق.بخدا بچه خواهرم کلاس سوم یک هفته سرجمع فکرنکنم یخ بشقاب غذا خورده باشه ولی الان بهتر میخوره
مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.