2777
2789
عنوان

دوستان یه چیزی فهمیدم از مردهایی که خیانت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 78 پست
چقدرقشنگ گفتی اگه زن با شوهرش رفیق باشه هیچوقت مخفی کاری نمیکنه مردانه زن پایه داشته باشه بازن خودش ...

اره من شوهرم میگه تو زنم نباش چقتی زن باشی غر میزنی.کمبودا میاری جلو‌چشم من جرات نمیکنم خلافمو بهت بگم.ولی رفیقم باشه اولین گزینه که به ذهنم میاد که بهش بگم توهستی.من بچه بودم ازدواج کرذم همش جنگ همش دعوا.کم کم خودش بادم داد ک رفیقش باشم.اولا میگفتم مامانت چرااینجوری کرد اینم طرفداری میکرد الان اون میاد میگه دیدی مامانم چ حرکتی کرد میگم ولش کن بابا به دل نگیر شاید من حودم از اون حرکت خیلی ناراحت باشم ولی به رو نمیارم که باربعدهم باز بهم بگه نگه قایم کنه بگه مشکل تو نه بقیه

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

من دیدم کسایی که رابطه جنسی نداشتن و خیانتشون درحد پیامک و تلفنی بوده بنظرم اینجورمردا بیشتر دلشون تنوع میخاد یه چیز جدید یه حرفای حدیدامتحان کنن!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره من شوهرم میگه تو زنم نباش چقتی زن باشی غر میزنی.کمبودا میاری جلو‌چشم من جرات نمیکنم خلافمو بهت ب ...

خوبه که نکته رو گرفتین بعضیهابعدده ۱۵سال بازهم نمی‌فهممن چیکارکنن خوشبخت باشین

کاربر مردهستم 
مردی که زنش کنارش خوابه فیلم میبینه چت میکنه خود ارضایی میکنه چی؟

بعد بیست سال زندگی با دو تا بچه با ظاهر مذهبی پروفایل هاش همه مذهبی نماز خون بقرآن به جون بچه هام دروغ نمیگم

خوبه که نکته رو گرفتین بعضیهابعدده ۱۵سال بازهم نمی‌فهممن چیکارکنن خوشبخت باشین

فدات.شوهرم عاقل اون نشونم داد بخدا چندسال اول همش جنگ دعوا بود

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.