2777
2789
عنوان

دوستان یه چیزی فهمیدم از مردهایی که خیانت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1509 بازدید | 78 پست
نه این مردا از نظر قدرتی ضعیف النفس هستن .و بلا استثنا دچار اختلال رفتاری

برای پولشون ضعیف النفس نیستن خودخواهی و زیاده خواهی و سمی بودن ادمارو توجیح نکنید فقط صورت مساله رو پاک میکنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین اون نفر سوم هیچ قید نیست تو رفیق بازی؟

پولداری؟

سرکاررفتی؟

نمیدونم چرااخلاقت بده چرامادرتو بیشتر دویتداری چرا خواهرت بامن بده بد تو باخواهرت خوبی

نمیدونم شاید یکی حساس شوهرش قلیون بکشه مشروب بخوره ولی مرده اینکارو دوستداره بعضی جاها باید رفیق باشیم اکه همسرت دوستداره امشبی با خودت خلوت کنه هی نگو نه اینکارنه ن اون نه

بهضیا یسره مرتب ارایش کرده تمیزن ولی حین رابطه هی میگن نکن دست نزن اینحوری نه اعصاب طرف بهم میریزن

یاروم میره سمت نفره سوم یک ساعت جدای همه غر زدما جدای این دنیا پر چهارچوب قانونن جدای این نه اون نه میگذرونه

بخدا اگه رفیق باشد مرد از همه نظر ارضاع بشه هبچ‌وقت خیانتی نمیکنه

میگه به فرض مثال بیا رابطه از ع.قب میگه نهههههه نمیخوامممممم بمنچه خو مردم زده میشه.رفیق باشید پایه باشد لذت ببریت

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

دقیقا ب زنشون ربط نداره

همش از عزت نفس داغون و خلأ شدید روانیه. جوری ک هیچی کمبوداشونو جبران نمیکنه و بعدفکرمیکنن چون زنشون(یابذعکس شوهرشون)خوب محبت نمیکنه پ برم جای دیگه

لااااااایک ننننکنییید لدفن  
منکه زیر این آوار له شدم به معنای واقعی....😔😔😔هرشب با گریه میخوابم😭😭😭هیچ دردی سخت تر از نیست ح ...

عزیزم خدا به دلت آرامش بده دقیقا روانشناسا گفتن درد خیانت مثل از دست دادن عزیز هست باز خاک سرده ولی خیانت تاآخر عمر روانو بهم میریزه سعی کن فراموش کنی تو ارزشت اصلا کم نشده وهیچی کم نداری این ذات طرف مقابل بوده که لیاقت نداشته، خودتو سرزنش نکن برو سراغ ورزشو وتراپی تا حالت خوب بشه

در زندگیم چیزهایی را تجربه کرده ام که اگر در گذشته خوابش راهم میدیدم تا چند روز خوابم نمیبرد ولی حالا همه ی آنها تبدیل به تجربه شده ومن جدید را ساخته که حتی بدترین طوفان‌ها هم تکانش نمیدهند

دلیلش فقط انحراف شوهره.اینوازکسی میشنوی که الکس یس رومیذاره توجیبش ازلحاظ کیفیت وکمیت رابطه جنسی و....شوهرمم هزاران باراعتراف کرده.وبسیارخوش اخلاقم.ولی پیش میاداین نرها سروگوششون میجنبه

ببین اون نفر سوم هیچ قید نیست تو رفیق بازی؟پولداری؟سرکاررفتی؟نمیدونم چرااخلاقت بده چرامادرتو بیشتر د ...

همین مثالی ک خط اخر تایپ کردی-اگ دونفر باهم رفیقن و میدونن اونجور رابطع برا رفیقش ضرر داره درکش میکنه ن بره بهش خیانت کنه

قشنگتر از هرچیزی ذات آدمه....
ببین اون نفر سوم هیچ قید نیست تو رفیق بازی؟پولداری؟سرکاررفتی؟نمیدونم چرااخلاقت بده چرامادرتو بیشتر د ...

چقدرقشنگ گفتی اگه زن با شوهرش رفیق باشه هیچوقت مخفی کاری نمیکنه مردانه زن پایه داشته باشه بازن خودش همه کارمیکنه مطمننم هیچکس زن خودادم نمیشه 

کاربر مردهستم 
همین مثالی ک خط اخر تایپ کردی-اگ دونفر باهم رفیقن و میدونن اونجور رابطع برا رفیقش ضرر داره درکش میکن ...

ادمی زاد تنوع طلبه دوستداره هرچیزی تجربه کنه.چون میگه ببینم چخبره.بجای جبهه گرفتن بهتر که با رعایت همه نکات همه چیز تجربه کرد.ببین چشم دلی که سیر باشه سیر ازهمه چیز هیچ وقت هول بازی نمیکنه

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.