2777
2789
عنوان

دوستان یه چیزی فهمیدم از مردهایی که خیانت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1513 بازدید | 78 پست
مگه میشه؟ در طول مدت زندگی مون ندیدم نمازش قضا بشه فک میکنم اینکارا رو حق طبیعی خودش میدونه

من خودم یک زمانی خیلی مذهبی بودم نمیخوام قضاوت کنم ولی اکثرن اینطورن!شماماهی روکه میگیری دستت هرچی فشارش بدی که نگهش داری بیشترازدستت سرمیخوره !مذهبیهااینقدرخودشون به همه چی حروم میکنن انگارتووجودشون عقده میشه که سرازجای دیگه بازمیکنه

کاربر مردهستم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اگه میل اقا به رابطه م ق ع د ی بود تکلیف چیه؟ ولی درسته هم یه هیجانی دارن چون قایمکی و ممنوعه ست هم دگ میگن حالا که خیانت میکنیم به منای دلمون برسیم😂😂 واسه همین بی پرده ان

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

خدا جوابش رو نمیده گلم، شایدم سیگنال اشتباهی میرسه ب جای اون جواب منو میده

خب اعتراض میکنی چی جواب میده و چطوری موندی بیست سال اخه

و اینکه چرا پیشش میخوابی اگر مجبوری بمونی در این زندگی خواهر گلم

خدا هدایتش کنه

من خودم یک زمانی خیلی مذهبی بودم نمیخوام قضاوت کنم ولی اکثرن اینطورن!شماماهی روکه میگیری دستت هرچی ف ...

بله اصلا در تنهایی خودش کلا یه آدم دیگه اس تو اینستا با کاربری زن به دخترای ببخشید همجن سباز پیشنهاد رابطه داده بود البته حضوری هیچوقت نمیره با هویت واقعی خودشم چت نمیکنه

خب اعتراض میکنی چی جواب میده و چطوری موندی بیست سال اخهو اینکه چرا پیشش میخوابی اگر مجبوری بمونی در ...

خودم سه چهار ساله فهمیدم اعتراض کنم میگه برو نمیتونم زندگی و بچه هایی ک تموم جوونیمو گذاشتم ول کنم برم از صفر شروع کنم منتظرم بمیره من به آرامش برسم

بله اصلا در تنهایی خودش کلا یه آدم دیگه اس تو اینستا با کاربری زن به دخترای ببخشید همجن سباز پیشنهاد ...

شوهرتون کنجکاوه دوستداره ازهمه چی سردربیاره وفانتزیهای مختلف هم ببینه !انشالله که درهمین حدباقی بمونه

کاربر مردهستم 
من خودم یک زمانی خیلی مذهبی بودم نمیخوام قضاوت کنم ولی اکثرن اینطورن!شماماهی روکه میگیری دستت هرچی ف ...

اصلا اینجور نیست عزیزم ما خانوادگی مذهبی هستیم هیچکدوم این نیست همسرانمون 

اتفاقا عمه م شوهرش یه زن جوان گرفته

ازین بی اعتقادا بود 

و عاشق اروپاییا و امریکاییا

و متنفر از دین

البته مریض جنسی هستا 

خودش به عمه م گفته در کودکی یه زن بهش تعرض کرده

ببین اون نفر سوم هیچ قید نیست تو رفیق بازی؟پولداری؟سرکاررفتی؟نمیدونم چرااخلاقت بده چرامادرتو بیشتر د ...

این رابطه عوارض زیادی از درد دائمی مقعد تا سرطان روده داره و زنان اغلب بخاطر بی اطلاعی از آناتومی بدنشون ؛ به اصرار شوهر و یا در دورهٔ دوستی بخاطر حفظ بکارت به این رابطه تن میدن. میدونید چراوقتی کسی یبوست مکرر داره و خون در مدفوعش میبینه خیلی خطرناکه؟ چون این یعنی رگ های اون ناحیه باز شده و اگه میکروب های مدفوع وارد خون بشن میتونه باعث عفونت در تمام بدن بشه حالا با رابطهٔ مقعدی ما در معرض همین مساله هستیم چون ساختار مقعد برای امیزش ساخته نشده جنس کولون ها نازک تر از واژن هست حالت ارتجاعی نداره و دیلاته میشه و هیچ ترشحاتی برای تسهیل امیزش هم نداره در نتیجه مویرگ ها پاره میشن و خون و مدفوع در تماس با هم قرار میگیرن ؛ رابطهٔ مقعدی اسفنکتر خارجی رو که ارادی هست دچار مشکل میکنه بی اختیاری مدفوع به همین دلیل اتفاق میفته

مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

اصلا اینجور نیست عزیزم ما خانوادگی مذهبی هستیم هیچکدوم این نیست همسرانمون اتفاقا عمه م شوهرش یه زن ج ...

درسته فقط بحث مذهبی نیست همسر من مشکل دو قطبی داره البته خودش و خانوادش قبول ندارن

خودم سه چهار ساله فهمیدم اعتراض کنم میگه برو نمیتونم زندگی و بچه هایی ک تموم جوونیمو گذاشتم ول کنم ب ...

متاسفانه به این جماعت منافق ورباکارگفته میشه..ازخدابخواه که هدایتش کنه چون خدای بزرگ خودش گفته لعنت برمنافقان وریاکاران..

مهربانی ودلداری سالهاست کارمن است...به حکم اینکه انسانم .انسانیت‌ رفتارمن است.