2777
2789
عنوان

دوستان یه چیزی فهمیدم از مردهایی که خیانت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 78 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله. انحراف جنسی و ضعف جنسی. عموما مردهایی خیانت میکنن که ضعف دارن. توی اندام جنسی ضعف دارن توی انجامش ضعیفن و میخوان خودشون رو اثبات کنن.

درباره ی زن ها هم همین طور‌. زنی که کمبود داره و دنبال توجهه. زنی که از نظر ظاهری ایراد داره و یا اندام خوبی نداره.

مثلا خیلی دیدم زنی که اصلا جذابیت نداره خراب شده سر زندگی یه خانوم زیبا. 

بله. انحراف جنسی و ضعف جنسی. عموما مردهایی خیانت میکنن که ضعف دارن. توی اندام جنسی ضعف دارن توی انجا ...

اره اون جور زنها گذشته شون مشکل داره حالا خانواده فقیر منحرف یا مشکل دار اساسی

یه مشکل بزرگی اون زنها دارن 

نه اصلا موافق نیستم به عنوان یه کسی که بهش خیانت شده 

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

نه اصلا موافق نیستم به عنوان یه کسی که بهش خیانت شده

البته اون قسمت اول درست کفتید ولی بخش دوم اصلا قبول ندارم

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

اره اون جور زنها گذشته شون مشکل داره حالا خانواده فقیر منحرف یا مشکل دار اساسییه مشکل بزرگی اون زنها ...

افرین که همچین چیزی رو مطرح کردی.

کاش این تاپیک پربازدید میشد زن ها میدیدن و متوجه خیلی مسائل میشدن. 

یه اصطلاح عجیب وجود داره میگه مرد خوشگل مال مردمه! ولی این درست نیست. اتفاقا مردی که اندام جنسی خوبی داره و یا توانایی جنسی خوبی داره اگر مشکل ذهنی نداشته باشه ، چون احتیاجی به اثبات خودش نداره خیانت نمیکنه. 

درباره ی زن ها هم همین طور.

همه ی این کثافت کاریا به خاطر مشکلات خلقی و کمبود اعتماد بنفسه.