2777
2789
عنوان

تعبیر خواب بلدم بیاین خواب هاتون تعریف کنید❌اول امضام رو بخون❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1456 بازدید | 195 پست

خواب دیدم رفتم کربلا بعد تو یه مکانی بودم حرم نبود انگار داشتم نماز میخوندم میگفتم یا فاطمه زهرا من اومدم کربلا دعا می‌کنم 

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
شیرینی خوردن. که مزه اش واقعا عالی و عجیب بود

رسیدن به مراد و خوشبختی در دنیا

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواب دیدم دوتا مار سیاه بهم حمله کردن ولی نتوتستن بهم آسیب بزننهمزمان دوتا مار کرمی هم برادرم حمله ک ...

دشمن دارید 

هم شما هم برادرتون 

دو تا هم هستن شاید هم زن و شوهرن

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖
خواب کندن نخل خرما چی میشه?اون مکان فقط دوتا درخت خرما داشت یکیشو کندن و بردن

از دنیا رفتن یکی.

خواب دیدم با اینکه دخترم داشتم با ی دختر ازدواج میکردم و من کشتمش ی بارم خواب دیدم مامانم داره با ی ...

قضا و بلا در دنیا 

صدقه بده خوب نیست این خوایا

منم حامله نیستم. انقد خوابم شبیه واقعیت بود صبح فکر میکردم باردارم

ایشالله خبرای خوبی میشنوید چون مادرم بعد دیدن اون خواب مریضیش خوب شد نمیدونم ربط داشت یا نه ولی مامانم اون خوابو هنوزم یادشه میگه بچه داشت بدنیا می اومد ولی چیزی نداشت بپوشه منم تو این فکر بودم لباسمو دربیارم براش

خواب دیدم پدرم چندتا حیون آورده بود توی خونه و من گقتم این چ وضعشه اینو چند بار تکرار کردم و بعد حیون ها رو بیرون کردم بعد پدرم باهام خیلی بد شد گفت دیگه نباید مدرسه بری حق نداری از خونه بری بیرون و گوشیمم ازم گرفت و شوکه شده بودم انگار پدرم روانی شده بود و هی ی کاغد بر میداشتی و روش حرفای تکراری می‌نوشت مثلا یکی از نوشته هاش  من مشوکم 

اگه دیدی بگوزودپاک کنم صبرکن الان بنویسم

حدودایکسالیه که حداقل هفته ای۴بارخواب پسرخالمومیبینم که توخواب همدیگه رودوس داریم درصورتی که توبیداری من متاهلم وشایدسالی یکبارم نبینمش دومیش اینه که چنبارخواب میبینم ماه خیلی به زمین نزدیه ومن میبینمش وهمینطورچنتاسیاره دیگه حتی یبارزمین روهم توآسمون دیدم سومیشم اینه گاهی اوقات خواب میبینم یه جای آشنایی هستم وتمام کوچه پس کوچه هایاحتی زیروبم هاشومیشناسم واونجارودوس دارم وواقعازیباست مثلاجنگل ساحل ویایه خونه هایی که میشناسم ولی توعمرم همچون جاهایی نرفتم چهارمی وخواب مادرم اینه که یکی ازاقوام فوت شده بودومادرم خواب دیدتوحیاط مامان بزرگمه واون فامیلمون روراهپله نشسته وبه مامانم همش میگه عذاب وجدان دارم وتمام لباساش وچهرش سیاهه ودوروزبعدمامانم خوابشوبرام تعریف کرددوباره همون شب همون خوابومیبینه بااین تفاوت که فامیلمون همونجاتوحیاط پشت یه تورسیاهرنگ وایستاده وپشتش پردودوآتیشه وبه مامانم میگه یه چیزنمیشه بهت گفت چرارفتی گفتی وبازم همش تکرارمیکردعذاب وجدان دارم ببخش طولانی شد

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
من خواب دیدم که منو دارن برای شوهر خاهرم خاستگاری میکنن تعبیرش چیه🥲

خوب نیست 

قضا و بلا در دنیا 

صدقه بده 

لباس سبز وسفید ، شمشیر و اسب دارن صورتشون مشخص نیست یک بار هم حضرت خضر و عیسی پیششون بودن

حتما ازتون راضی هستن 

چند ماه پیش تو خواب همش میدیم مریض شدم الان متاسفانه دقیقا همونجور شدم چیکار کنم خوب شم؟صدقه چله همه ...

توکل بخدا 

بنظرم با خلوص به ی مکان زیارتی برید 

شفا میگیری