2777
2789

لطفا برای رزق و روزی منم دعا کنید💖

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖
خواب دیدم مادرم فوت کرده و من داشتم با روحش حرف میزدم

مردن زنده نشانه عمر دراز و سلامتی و رسیدن به مراد است

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والله من آنقدر به روز زن فکر کردم خواب دیدم شوهرم برام یه سرویس طلا خریده

طلا حاجتروایی رزق و روزیست

خواب دیدم از بلاک دراورده و واقعن بعدش دراورد بعد خواب دیدم پیام دادم ج داده هنوز ج نداده...ی خوابم امروز دیدم تو ی منطقه ای هستم ۴ تا راه جلومه نمیدونم از کدوم راها برم راهایی ک نمیدونستم ب کجا ختم میشه 

خواب دیدم آدم خوار بزرگ بود که میخواست کل مردم شهر رو بخوره ولی همه رفتیم مسجد اونایی که تو مسجد بودن رو نمیخورد بعد همه شهر نابود شد ریخت فقط مسجد ها سالم موندن و فقط اونایی کهدتو مسجد بودن زنده موندن ی نفر هم تابش به آسمون وصل بودن تاب بازی میکرد و میخندید

همیشه خواب امام زمان میبینم (مذهبی نیستم ) یا خواب جنگ میبینم

می‌تونه رویای صادقه باشه 

ایشون رو چطور میبینی 

جنگ در خواب مصیبت و بلا در واقعیته

شیرینی خوردن. که مزه اش واقعا عالی و عجیب بود 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون