2777
2789
عنوان

تعبیر خواب بلدم بیاین خواب هاتون تعریف کنید❌اول امضام رو بخون❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 195 پست
خواب دیدم آدم خوار بزرگ بود که میخواست کل مردم شهر رو بخوره ولی همه رفتیم مسجد اونایی که تو مسجد بود ...

تبرج و توسل به شیطان دوری از خدا 

چیزی که واقعیت الان جامعه است 

اونی که طنابش وصل به آسمون مقام بلندی پیش خدا داره

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طلام گمشده چند بار خواب دیدم پیداش کردم یکی ام یه دعا نویس پیرزن تو خواب بهم گفت تا دوهفته دیگه حامل ...

وقتی تو خواب طلامو پیدا میکنم همراه اون چند تیکه طلا پیدا میشه

💎Married💎

هیجان داره ،چه خوب که برای کسی تعریف کنم که قبلا مطالعه کرده ،من دوتا تا خواب هست که تکراری میبینم یکی خواب سونامی و گرفتار شدن تو امواج بلند دریا در حالیکه راه فراری ندارم و موج به ارتفاع یه آپارتمان از روم رد میشه ولی حتی خم هم نمیشم فقط خیلی میترسم و دومی خواب اینکه استغفرالله با یه آدم معصوم معروف میریم دزدی 😂

سلام دوستم خواب دیده من باردار بودم بعد بچه آوردم میکقت اومدم پیشت بچت خوش اخلاق بوده اصلا انگار که بچه ی شش ماهه بوده بعد گفت مامان من نازش می‌کرده شعر براش میخونذه اسمشم یوسف بوده بعد میگفت مردم میومدن به یک طرف لباست سکه آویزان می‌کردن ( به خاطره این که بچه. آورده بودم مثلا کادو بوده ) 

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
خواب دیدم چند تا پسرو میزدم که نمیشناسمشون😁

از طرف پسرها مورد آزار و اذیت قرار میگیری 

صدقه بده رفع بشه

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖

میشه بگی چرا من خواب زیاد میبینم قبلا خواب های خاص میدیدم که صد درصد تعببیر میشد الان خواب های زیاد تر اما بی محتوا تر یعنی به هرچی فکر کنم خواب میبینم

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
چند شبه همش خواب میبینم لختم

رسوایی بی آبرویی در دنیا 

صدقه بده 

ببخشید این خواب من نیست 

یک بنده خدایی که مسلمان بودن توی سایت برام تعریف کرد که خواب دیده توی کلیسا دارن آب می‌ریزن روی خودشون 

من امروز نرفتم کلیسا پیش کشیش تا بپرسم تعبیر رو 

میشه شما اگر چیزی میدونید بگید ؟

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Եվ ներիր մեզ մեր մեղքերը, ինչպես մենք ենք ներում նրանց, ովքեր մեղք են գործել մեր դեմ:

من خواب دیدم باردارم بدون این که خبر داشته باشم و وقت زایمانم بود نگران بودم هیچی نخریدم براش ازون ط ...

اگر دختر بود برکت خوشحالی رسیدن به مراد 

دخترم ۳۰دهفته تو شکمم مرده بود 

۱ ماه پیشوخوابش رو دیدم 

بدون کفن خوابیده بود روی تخت منو باباش رفتیم پاش رو کشیدیم ک صاف بشه   کفن بزاریم روش اما هر کاری کردیم پاهاش صاف نشد هون جوری تو شکمش جمع شده بود وومنو شوهرم با دستای خودمون بچمون کفنش پوش کردیم چهره ی دخترم همون چهره ی نازی بود ک تو بیمارستان دیدمش بنظرت تعبیرش چی چراما کفن تنش کردیم

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین