2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مایی که خودمونن درامد داریم بدی که داریم دیگه از طرف مقابل انتظار نداریم که برامون خرج کنه من اوایل ...

من فکرمیکنم چون هنوز تعهدی نیست پول گرفتن اشتباهه.الان به حدی رسیده که میگه خیلی وضعم خرابه و دست و بالم خالیه.و دیگه نشده تعارف کنه پول برام بریزه قبلا بازمیگفت.ولی یک دفعه نمیتونم تغییرکنم کم کم هم بلدنیستم و اصلا نمیدونم ازکجا شروع کنم.یا فکرنکنه حالا که قراره جدی بشه داستان دارم خودمو رو میکنم براش.واقعا موندم

درسته پس انداز عالیه اما مگه ی مانتو و پالتو معمولی چقدر میشه مگه؟ با این پول مگه میشه خونه خرید؟ هر ماه ی تیکه واسه خودت بخر اینجوری همیشه لباس نو داری و فشارم روت نمیاد پس اندازتم میکنی

🕊✌🏻
من فکرمیکنم چون هنوز تعهدی نیست پول گرفتن اشتباهه.الان به حدی رسیده که میگه خیلی وضعم خرابه و دست و ...

بنظرم  با ی مشاوره حرف بزن بگو چکار کنم تا بهتر راهنماییت کنه 

اگر میتونی ی وام برای خودت بگیر که قسط داشته باشی 

مشکل خودتی که دلت نمیاد خرج کنی مشکل همسرت نیست اسیبهت ۳۰ میلیونم میداد بازم هیچی نمیخریدیمیگی ۳۰ تو ...

جالب اینجاست اسفند ماه سال پدرمه

مامانم نگران بود گفتم ناراحت نباش کم آوردی من میگم شوهرم مساعده بزنه بهت قرض میدم 

حالا داداشم و زنش هرچی دارن خرج لباس و وسیله میکنن صفر تا صد زندگیشون و عوض کردن

بعد مدام از این و اون پول میگیرن

الان کف اشپزخونشون خراب شده پول کم اورده

مامانم میخواد ۱۰ میلیون بهش بده

گفتم مادر من تو خودت پول لازمی

زن اون مدام درحال تزریق ژل و بوتاکس و  تتو هست و وسیله خریدنه 

تو چرا باید پول بدی

مامانمم روی من حساب کرده

دلم خیلی گرفت

میگفت نداره بچم 

مامانم به من و اون یکی داداشم بدهکار بود این ماه نمیخواست بده

حالا فهمیدم چرا

چون میخواست پولاشو بده به داداشم

همه کلا من و حساب نمیکنن انگار

سرم داره میترکهخیلی ناراحتم

عزیزم اشکال نداره از این به بعد تغییر کن

ببخشید منم بالا یکم تند حرف زدم چون واقعا دلم برای شما سوخت 

حالا لبخند بزن قراره یک زندگی جدیدی رو شروع کنی🥺🥰♥️

جالب اینجاست اسفند ماه سال پدرمهمامانم نگران بود گفتم ناراحت نباش کم آوردی من میگم شوهرم مساعده بزنه ...

تو مشکل از خودت 

خودت برای خودت ارزش قائل باش تا دیگرانم برات ارزش قائل باشن از عروستون یاد بگیر 

اسی ببین شوهرت که حرفی نداره. خودت گفتی همه کارتا دستته. پس ایشون خسیس نیستن. خودت اشتباه کردی و لباس کهنه پوشیدی. الانم طوری نشده اصلا نگو که کادوتو پس دادم. بگو عزیزم میخواستم یه ست کامل زمستونی بخرم. کی وقت داری باهم بریم خرید. بعدشم خیلی زود برو و لباسای شیک بخر. 

در مورد خرید طلا هم هر ماه یه مبلغ مشخص بذار کنار. زبان نباشه که بهت فشار نیاد.