2777
2789
چرا تو باید مدام از خودت بزنی تا چیزیو بخری که حتی قرار نیس نصفش بنامت باشه؟ اعتدال به خرج بده . پس ...

ما کلا خونه نداریم

والله سر پیری مستاجری سخته

من کار درستی میکنم

مردا بیشعورن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جالب اینجاست اسفند ماه سال پدرمهمامانم نگران بود گفتم ناراحت نباش کم آوردی من میگم شوهرم مساعده بزنه ...

ببین عزیزم چون شما تو خونه پدرت زندکی میکنی برادرت و مادرت فکر میکنن باید خیلی به مادرت کمک کنی. چون کرایه خونه نمیدی باید یه جوری جبران کنی. 

این رفتار مادرت و برادرت ریشه اش اینجاست.

مرسی بابت راهنماییت.خیلی لطف کردی🌹🌹

خواهش میکنم عزیزم 

من خودم ضربش خوردم دوس ندارم بقیه هم به مشکل بخورن 

ی زمانی به مرحله ای رسیدم دوس داشتم همسرم برام خرج کنه بهش گفتم مثلا ررام شارژ بگیر گفت خودت پول داری چرا نمیگیری تو میخوایی منو تیغ بزنی و من حقیقتا کپ کردم و دلم خیلی شکست 

خواهش میکنم عزیزم من خودم ضربش خوردم دوس ندارم بقیه هم به مشکل بخورن ی زمانی به مرحله ای رسیدم دوس د ...

مردا همینن .وقتی کم توقع باشی فکرمیکنن اصلش همینه.اصلا نمیدونن.که خانم درکشون میکنه.منم سعی دارم روشم رو تغییربدم البته خداروشکرماهنوز عقدنکردیم فکرمیکنم بشه کارایی کرد

بیخیال ماشین و پس انداز عزیزم

اگر ماشین  خوب داشته باشین که خوبه خدا رو شکر 

ببین عزیزم پس اندازم خوبه اما به فکر خودت باش به خودت رسیدگی کن داره عمرت میگذره ادم ی جایی ب مرحله ای میرسه که چرا تو جوونی به خودم نرسیدم و فلان کارو نکردم سعی کن هیچوقت به این مرحله نرسی که غصه عمر گذشته رو بخوری از زندگیت لذت ببر فقط به فکر پیری نباش از بهار عمرت لذت ببر 

اگر میتونی ی وام بگیر با اون طلا بخر پس انداز کن چون تو بخوایی با این وضع مملکت خودمون هر ماه پس انداز کنی فایده نداره فقط وام خوبه 

مردا همینن .وقتی کم توقع باشی فکرمیکنن اصلش همینه.اصلا نمیدونن.که خانم درکشون میکنه.منم سعی دارم روش ...

اره درسته 

به امید خدا که خوشبخت و عاقبت بخیر بشی 

اما سعی کن از همین اول سطح توقعت بالا بگیری و برای خودت ارزش قائل شو تا اونم بفهمه که شرایطت چجوری هست 

نه چون مدام در حال خوردنه

اسی جان اشتباه از خودته 

قبول کن

نه اینوری رو دارین 

نه اونوری رو 

۷۵حقوقه شوهرته

نه خونه دارین 

نه به خودت میرسی

کارتا که دسته خودته

از خرج شکمی بزن