2777
2789
عزیز کارتهای حقوق دست خود استارتراستارتر ۱ میلیارد هم بهش بدی فقط فکر طلا هس نمیگه بذار از ۱ تومن ۵۰ ...

اها خوشبحالش که کارتا دست خودشن🙂 اما چه فایده 🤷🏻‍♀️

زنی که خرج داره ارج داره 

مشکل از خودشه که همش به فکر پس اندازه باید درست مدیریت کنه در کنار پس انداز باید به خودشم رسیدگی کنه سطح توقع خودش بالا ببره 

من از بچگی کم توقع بودم خیلی دلم گرفته خیلی

من خودم شاغلم حقوق خودم رو خرج میکنم.ولی الان دوران اشناییم وهیچ توقعی ندارم حتی کادوهای مناسبتی هم خیلی ارزونن ولی اصلا نمیگم چرا.واقعا هم ناراحتم از این وضعیت ولی نمیدونم چکارکنم که تغییرکنم و اونم فکرنکنه من انقدر کم توقعم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از نوشته هات معلومه هیچ وقت به فکر خودت نیستی و خودت باعث شدی همسرتم به فکرت نباشه حتی با اینکه الان هم از دستش ناراحتی باز میگی برام النگو نخریده در واقع داری برای اون پس انداز میکنی

ذات مردهم همینه تا ببینه که زنش کمرخرجه و داره براش جمع میکنه خسیس بازی در میاره

دنبال پس انداز و طلا نباش با این حقوق همسرت بگرد بپوش خوش زندگی کن

داری برای کی پس انداز میکنی فردایی که معلوم نیست میمونیم ؟؟

من جا اسی بودم تمام لباسای قدیمی که دارم میدادم به کسی یا پارشون میکردم تا مجبور بشم برم برای خودم لباس جدید بگیرم 

دنیا دو روز از داشتهات باید لذت ببری 

منم قبلا اول جمع میکردم اما الان نه تا پولی دستم میا برای خودم خرید میکنم و لذت میبرم و پشیمونم که چرا از قبلا از خودم دریغ میکردم 

من شوهرم یکماه بخدااا پونصد تومن اضافه بهش حقوق بدن میرم به خودم میرسم خودمو ملکه میکنم😂(اینطوری حس میکنم حالا میدونم پونصد چیزی نیست) 

بعد شوهزم ۷۵ حقوقش باشه ۱۳ سال نرم ارایشگاه لباس نگیرم دیونم مگه خودش راحت میتونه خونه اینا بگیره مگه مرض دارم زندگیمو نکنم

اسی جان برو خودتو به روانشناس نشون بده ما حقوقمون ۴۰ تومنه هم خونه خریدیم تو تهران هم خوب میپوشیمو میگردیم 

حالا نه که هر روز تو ارایشگاه باشم ولی ماهی یه بار اصلاحو سالی دوبار رنگ و مش رو دیگ دارم یا حتما هر فصل برای خودمو بچها لباس میخرم و...

شما زندگی کردن بلد نیستی حتما حتما برو مشاور اصلا پست گوش ننداز

از نوشته هات معلومه هیچ وقت به فکر خودت نیستی و خودت باعث شدی همسرتم به فکرت نباشه حتی با اینکه الان ...

اره بخدا تو اصلا میدوتی فردا هستی یا نه شما وضعت شوهرت اوکی هست لذت ببر تو فکر هیچیم نباش 

من خودم شاغلم حقوق خودم رو خرج میکنم.ولی الان دوران اشناییم وهیچ توقعی ندارم حتی کادوهای مناسبتی هم ...

مایی که خودمونن درامد داریم بدی که داریم دیگه از طرف مقابل انتظار نداریم که برامون خرج کنه من اوایل ازدواج اصلا خجالت میکشیدم که بخوام از همسرم پول بگیرم و کارم اشتباه بود باعث شده بود که اونم بیخیال باشه و برام خرج نکنه اما از ی جایی به بعد تغییر رویه دادم سعی کن از همین الان از ایشون برای خودت پول بگیری و خرج کنی اما مراعات ایشونم