2777
2789

خب برای شما چه فرق داره چه ۳ تومن چه ۳۰ تومن 

شما توی این زندگی فقط وظیفه داری پس انداز کنی 

تا کی و چه سنی میخوای پس انداز کنی و طلا بخری پس کی زندگی کنی 

ببخشید اینو میگم مقصر صد در صد خودتی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دلت نسوزه تو خرج نکنی یکی دیگه خرج میکنه

نمیگم ب جیبش نگاه نکن اتفاقا نگاه کن و ب اندازه باش ولی این و بدون مادرش نیستی براش زن باش همسر باش معشوقه باش

من اگر ببینم همسرم پول داره و میخواد برای خودش لباس بگیره منم یکم ناز میکنم و برای خودم همون موقع لباس برمیدارم یا هفته بعدش میرم میخرم

اگر ببینم نداره از جیبمم شده باشه میزارم برا خرج خونه یا چیزای دیگه

ولی ازش درخواست دارم

عشقم میشه فلان چیز و بخری برام

وای مثلا امیر اون لباسه چقدر خوشگله

وای مثلا امیر چقدر دوست داشتم همیشه از این گردنبند ها داشته باشم

چقدر هوس فلان چیز و کردم

حتی اگر اون لحظه نتونه برام فراهم کنه ته ذهنش میمونه ک فلان گردنبند رو دوست داره از این مانتو خوشش میاد و وقتی پول دستش اومد یا برای ی مناسبتی میخره برام

تا خودت برای خودت ارزش قائل نباشی همسرت برات ارزش قائل نمیشه

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

ما زنا تقصیر خودمونه دل نازکیم میگیم خرج نکنیم شاید بتونیم پس انداز کنیم یه چیزی بخریم

من خودم هشت ساله ازدواج کردم هی قناعت میکردم و خرج نمی‌کردم یه روز به شوهرم گفتم بریم لباس بخریم گفت لباس برا چیته.اونجا بود که فهمیدم چه اشتباهی کردم الان با این همه قناعت شوهرم که به هیچ جایی نرسیده فقط من نخوردم و نپوشیدم

الان چنان هر روز براش خرج میتراشم که براش عادی شده

اولاش دادش بلند بود که خیلی خرج داری و ... من ناراحت میشدم ولی الان به یه ورم میگیرم و ناراحت نمیشم. زن خرج داره اگه میخواست خرج نده زن نمی‌گرفت

یادت باشه مردا زنی رو که بیشتر براش خرج کنن بیشتر دوست دارن

تو هم نباید این ۳ تومن رو پس می‌دادی قبول میکردی و تشکر میکردی .ولی یجوری نشون می‌دادی ناراحتی مثلاً من اگه بودم الکی به خواهرم زنگ میزدم جوری که شوهرم بشنوه میگفتم کادو روز زن شوهرم برام۱۰تومن واریز کرده .اینجوری شوهرت میفهمید

مثل آفتابگردون چشمت همیشه به روشنایی باشه 💎من قهرمان زندگی خودم هستم💎
پالتو نه پالتو رو که یه عمر میپوشم مانتو پاییزهمقصر خودممفقط خرج شکمش زیاده فقط در حال خوردنه

اشتباه میکنی.

جاری من همینجور بود شوهرش هر چی پول میدادبجای که خرید کنه.یا خوراک خوب بگیر برا خودش بچه ها پس اندازه میکرد..جوری شده که الان گاهی ی هفته میوه تو خونه نباشع.شوهرش بی خبره.

چون عادت کرده به زنی که اهل بساز،بسوزه

کاش دم دستت بودمانقدر عصبی امخداشاهده بیشترم میداد میدونست من ولخرج نیستم بازم میدم طلامردیکه خجالت ...

خب  شاید مشکل شوهرت همینه چرا باید بری بدی طلا 

اینو داده خرج خودت کنی چرا باید طلا بخره برا پس انداز بعدنت

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
باور میکنی از ۱۳ سال پیش که عروسیم بود ارایشگاه نرفتم

گلم شما هم باید به خودت میرسیدی تا اینجوری عادت نکنه 

شاید قسطی چیزی داشته 

نامزدم منم سه تومن داده حقوقشم خوبه 

ولی میدونم که داره قسط میده

اشباهت میکنی باید ازش پول بخوای و بگی پول بده فلان چی رو بخرم بد عادتش کردی ببخشید فکر کرده سه تومن ...

خسیس نیست

کارتا دست خودمه

بخرم چیزی نمیگه

من بدم اومد ازینکه ذهنش واسه کادو برای من درین حد جواب میده

پریشب شب یلدا شکل گداها بودم همه لباسا شیک من هیچی نداشتمخاک توسرمفقط شستم و مهمانی دادم

به نظرت خودت چنین شخصیتی برای خودت جلوی دیگران نساختی؟ 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
پریشب شب یلدا شکل گداها بودم همه لباسا شیک من هیچی نداشتمخاک توسرمفقط شستم و مهمانی دادم

ببین دم دستم بودی انقدر میزدمت ینیا

زن باش لوند باش 

تو براش نپوشی تو خوب نگردی یکی دیگه میکنه 

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
همش خودم پس اندازمیکنمطلا میخرماز خودم میزنم

چقد ساده ای بخداااا 

اگر همسرت اینقد حقوق میگیره و تو مانتو و شال ۳ـ۴ سال قبلو هنوز میپوشی برات متاسفم و واقعا حقته همون ۳ تومن بزنه حسابت