2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور میکنی از ۱۳ سال پیش که عروسیم بود ارایشگاه نرفتم

برات متاسفم من شوهرم اینقدر حقوقش بود پادشاهی میکردم

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
اشتباه کردی کم خرج بودی تغییررویه بده یعنی چی مانتووشال 3سال قبلومیپوشی کاش دم دستم بودی😡😡

کاش دم دستت بودم

انقدر عصبی ام

خداشاهده بیشترم میداد میدونست من ولخرج نیستم بازم میدم طلا

مردیکه خجالت نکشیدی سه تومن میدی 

همین الان ۳۰ تومن تو حسابه

چرا بخوام بخرم میخرم اما خودم نمیخرمهمیشه پس انداز میکنمحالا مناسبت خاص هست نباید تلافی کنه ؟؟؟

قصد ناراحت کردنتو نداشته. مردا مثل بچه ان اصلا این چیزا رو متوجه نمیشن. مثلا اون الان به ذهنش نمیرسه که من ۷۰ تومن حقوقمه همسرم انتظار داره کادویی در حدی این حقوق دریافت کنه. به خیال خودش الان تو رو ابرایی با ۳ تومن.

باید مستقیم با لحن خوش بهش بگی.

بگو ممنون که به یادم بودی ولی فکر میکردم با حقوقی که میگیری بیشتر از اینا برام هزینه کنی.

ببین جوابش چیه

بعضی وقتا ما آدما به جایی اینکه با پول و رفاهی که در اختیارمون میزارن راحتی و خوشحالی فراهم کنیم خودمون بنده پول میشیم و شادیمونو می‌دیم تا پول بدست بیاریم. هدف از زندگی چیزی نیس که داری پیش می‌بری.

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

کی از فردا خبر داره؟

چرا به خودتون الکی سختی میدین؟

پس انداز هم خوبه اما به اندازه

در کنارش تفریح کنین

مسافرت برین

خرید کنین

لباس خوب بپوشین

به جسم و روحتون برسین

مگه چقدر قرارع زنده باشیم و اصلا مگه چقدر قرارع زندگی کنیم؟

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
صبح پیام داد با نخریدنت منو شرمنده کردی😔

قدرشو بدون

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
چرا بخوام بخرم میخرم اما خودم نمیخرمهمیشه پس انداز میکنمحالا مناسبت خاص هست نباید تلافی کنه ؟؟؟

وقتی خودت واسه خودت ارزش قائل نیستی لباسای سه چهار سال پیشتو میپوشی توقع داری همسرت بهت اهمیت بده . بهش میگفتی با این پول یه گرم طلا هم نمیشه