2777
2789
عنوان

به تازه عروس همسایه حسودیم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 50 پست
عع منم مث شما فردای عروسی خانواده عروس صبحونه میبرن ما مشهدی هستیم البته

ما اصفهانیم 

ما هم همین رسم را داریم صبحانه گداخته یه نوع کاچی با مغزیجات و ... میبریم

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
ما اصفهانیم ما هم همین رسم را داریم صبحانه گداخته یه نوع کاچی با مغزیجات و ... میبریم

ای وااااای مث ما. ماهم کاچی میبریم 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2015323  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای منم مواردی که گفتید بودو خیلی بیشترولی ابدا خودم رو درگیر نکردمجالبه فراموش کردم گاها کسی میگه ...

شما نمیدونی پنج سال گذشته هروزی ک میریم اونجا منت میزارن ما چهارصد تومن خرج عروسی کردیم اخههههه کی پس این قسطایی ک من میدم برا چیه وام بود خرجش کردیم چرا هی منت الکی میزاری

برا من ته کاسه مثلا کاچی اورده بود ته کاسه

هر کی فرهنگ خودشو نشون میده

https://abzarek.ir/service-p/msg/2015323  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

شما نمیدونی پنج سال گذشته هروزی ک میریم اونجا منت میزارن ما چهارصد تومن خرج عروسی کردیم اخههههه کی پ ...

اتفاقا پدر شوهر منم تا بچه دومم میگفت

تازه فقط برای طلا عقد و خرید عقد کمک کرد

عروسی رو شوهرم با بدبختی و سازمان ازدواج آسان گرفت

ولی اینقدر منم میرم با هم میگیم و میخندیم

یواش یواش فراموش شد

و کلا سعی می‌کنند احترام بذارند

چون دااااااائم احترام میذارم

ابدا بی ادبی نکردم

منم از روز اول نامزدی بعد ک دختراش نامزد کردن انقد رسم گزاشت برا پسر مردم

فک کنم همزاد اینان

برا من گفتن یه مرغ بسه مهم خونه که ریخته شه 

اصلا من مرغی ندیدم 

بعد برا دختر خودشون علاوه بر عروسی و ماه عسل گوسفند هم کشتن

عوضش عاقل شدم و شناختمشون

من باردار شدم حتی یه بار نیومدن سر بزنن بهم هروقت میرفتم با متلک چه عجبی 

بعد که دخترشون باردار شد برو خونه شون کاراشون بکن

خدارو شکر رفتارهای زشتشون جلو چشمام بود وگرنه مثل خنگها طبق معمول میرفتم

اتفاقا پدر شوهر منم تا بچه دومم میگفتتازه فقط برای طلا عقد و خرید عقد کمک کردعروسی رو شوهرم با بدبخت ...

منم احترام میزارم داییمه خب منتها اونا یه یخچال خریدن فقط هی میگن چهارصد تومن خرج کردیم😕😶

فک کنم همزاد اینانبرا من گفتن یه مرغ بسه مهم خونه که ریخته شه اصلا من مرغی ندیدم بعد برا دختر خودشون ...

ما گوسفندو خودمون خریدیم اونم دوتا ،یکی رو پدر من برد برای پاتختی البته اونی ک پدرم برد خیلی کوچولو بود ولی اینا بزرگه رو بردن یه تیکشم بما ندادن روز پاتختیم صدتا مهمون دعوت کرد کل گوسفنده بابامم خوردن رفتن