2777
2789
عنوان

به تازه عروس همسایه حسودیم شد

767 بازدید | 50 پست

پنج روزه عروسی کردن یه شب قبل عروسی ک چقدررر بزن و برقص بعدش عروسی بود چقد قشنگ عروسو اوردن خونش این دوروزم یشب یلدایی اوردن و جشن یلدایی بود یرورم همگی دعوت بودن امروزم میبینم بازم بساط راه انداختن مادرشوهر برا عروسش جیگر کباب میکنه ،اونوقت من ازدواج که کردم کل خونواده شوهر از من خوششون نمیومد ،صبحانه ایی ک برام اوردن اصن باید میدیدین پول نداشتیم روز اول ازدواجمون یخچالم خالی گوسفندی ک خودمون خریدیمو بردن کباب کردن دادن ب فک و فامیل مادرشوهرم اخرم بعد یه هفته چهار بسته استخون فرستادن گفتن که اررررره گوشتتون همین بود همشو خوردن ، الکی میگفتنا ،اونوقت تا عید گوشت داشتن نخریدن برا دختراش یا کباب یا خورش درست میکرد فرض کنید من حتی پاگشا هم نداشتم🥵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینارو مربوط به انتخاب درسته موقع نامزدیم داشتی میدیدی دیگه اوننوقع باید جدا میشدی اگه مشکل داشتی

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
اخه هیچکاری برام نکردن یسال اول ازدواجم نزاشتن از تازه عروسیم لذت ببرم مدام دعوا میکردن

خب خودت داری میگی از من خوششون نمیاد

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

سلامفدا سرتهر کسی یه مدلیه دیگه!!!!برات صبحونه آوردن؟ یعنی چی؟

ینی فردای عروسی خونواده شوهر باید صبونه پر و پیمون ببرن این اندازه یه قاشق چای ریخته بود تو پلاستیک و یذره عسل یذره هم پنیر دیگ هیچی حتی باید جیگر کباب میکردن میاوردن

ما رسم داریم خانواده عروس یخچال و فریزر را پر میکنن برا دخترشون

بعدم شام می‌فرستیم برا عروس و دعوت میکنیم پاگشا

خیلی بده که خانواده ها بدی میکنن آدم هیچ وقت یادش نمیره 

منم از خانواده شوهر شانس نیاوردم

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

من حتی عروسی هم نداشتم 

نه خرید نه ماه عسل 

عوضش فقط جهاز آوردم 

خانواده ش طلبکار خانواده م بودن چرا برا پسراشون خرید نکردم نیس برا من چمدون چمدون اوردن

خاک تو سرشون

الانم رحمتشون گردن ماس