من واسه درددل میگم
و اینکه درس عبرتی بشه از این مدل آدما دوری کنید
یه سری از فامیلای ما بسیار بسیار زیاد اهل دعانویس و این چیزا هستن،آدمای معتقد و مومنی هم نیستن ولی اهل دعاتویس و دعا گرفتن واسه بقیه چرا
مامان من کلا در برابر بقیه خیلی زن مظلوم و ترسوییه هرچقدر اصرار کردیم باهاشون رفت و آمد نکنه گوشش بدهکار نبود
مثلا یهو از جیب فلان پسر فامیل دعا درمیومد که توش نوشته بودن فلانی بنت .... و واقعا هم نمیدونم اینا چطوری اینکارو میکردن که واقعا پسره عاشق و روانی دختره میشد
یا مثلا یکی از فامیل که از اینا بدش میومد یهو کلا دشمنی رو کنار گذاشت شد غلام حلقه به گوش اینا😐
ما وضع مالیمون خوب بود با اینکه اصلا هم اهل فخر فروختن یا مثلا استوری و اینا هم نبودیم ولی به هرحال از وضعیت خونه و ماشین و خرج کردن و اینا میفهمیدن وضعمون رو
از گوشه کنار هم حسادتشون به گوشمون میرسید چون با هم خیلی هم خوب بودیم و خیلی خانوادم ما بچه ها رو دوست داشتن
گاهی تو رومونم میگفتن مثلا خواهرم چندسال پیش رفت بینی عمل کرد گفته بودن فقط ۳۰میلیون؟شما که پولتون از پارو بالا میره میفرستادینش فلان جا(حالا در این حدم وضعمون خوب نبودا ولی از حسادت با طعنه کنایه میگفتن حرفشون رو)،یا برای داداشم میخواستن ماشین بخرن گقتن چی میخوای بخری داداشم گفته بود پراید گفته بودن دروغ نگو وضع شما و پراید؟حتما میترسی چشمت بزنیم نمیگی😐
خلاصه اینکه زندگی ما از حدود ۴سال پیش از این رو به اون رو شد
ظهره حس میکنم خلوته کسی سایت نیست آیا هستید که ادامه بدم؟