2777
2789

من واسه درددل میگم

و اینکه درس عبرتی بشه از این مدل آدما دوری کنید

یه سری از فامیلای ما بسیار بسیار زیاد اهل دعانویس و این چیزا هستن،آدمای معتقد و مومنی هم نیستن ولی اهل دعاتویس و دعا گرفتن واسه بقیه چرا

مامان من کلا در برابر بقیه خیلی زن مظلوم و ترسوییه هرچقدر اصرار کردیم باهاشون رفت و آمد نکنه گوشش بدهکار نبود

مثلا یهو از جیب فلان پسر فامیل دعا درمیومد که توش نوشته بودن فلانی بنت .... و واقعا هم نمیدونم اینا چطوری اینکارو میکردن که واقعا پسره عاشق و روانی دختره میشد

یا مثلا یکی از فامیل که از اینا بدش میومد یهو کلا دشمنی رو کنار گذاشت شد غلام حلقه به گوش اینا😐

ما وضع مالیمون خوب بود با اینکه اصلا هم اهل فخر فروختن یا مثلا استوری و اینا هم نبودیم ولی به هرحال از وضعیت خونه و ماشین و خرج کردن و اینا میفهمیدن وضعمون رو

از گوشه کنار هم حسادتشون به گوشمون میرسید چون با هم خیلی هم خوب بودیم و خیلی خانوادم ما بچه ها رو دوست داشتن

گاهی تو رومونم میگفتن مثلا خواهرم چندسال پیش رفت بینی عمل کرد گفته بودن فقط ۳۰میلیون؟شما که پولتون از پارو بالا میره میفرستادینش فلان جا(حالا در این حدم وضعمون خوب نبودا ولی از حسادت با طعنه کنایه میگفتن حرفشون رو)،یا برای داداشم میخواستن ماشین بخرن گقتن چی میخوای بخری داداشم گفته بود پراید گفته بودن دروغ نگو وضع شما و پراید؟حتما میترسی چشمت بزنیم نمیگی😐

خلاصه اینکه زندگی ما از حدود ۴سال پیش از این رو به اون رو شد

ظهره حس میکنم خلوته کسی سایت نیست آیا هستید که ادامه بدم؟ 

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.

آره عزیزم ادامه بده 

متأسفانه فامیلای حسود ما و همینطور جادوگر گند زدن به خوشی زندگیمون 

زنداییم و مامان عفریته اش 

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نخوندم متن تاپیکو 

منم عمه هام و عموهام و بچهاشون و دختر عموهای پدرم خیلی اهل جادوین

خدا نگذرع ازشون بدبخت و بیچاره شدیم

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

وضع مالی ما فاجعه شد در حدی که منی که میخواستم عمل زیبایی انجام بدم و پولش آخرین دغدغم بود از بی پولی گشنگی کشیده بودم،لباس خوب نداشتم، کلی پیاده رفته بودم تا پول اسنپ ارزون تر شه یا برسم به ایستگاه اتوبوس تا پولم برسه

ازدواجمون انگار گره کور خورد یا خواستگار نمیومد و میومد میرفت یا زنگ میزد غیب میشد

اون عشق و علاقه ای که به ما بچه ها داشتن پودر شد رفت هوا دیگه دلشون میخواست زودتر شوهر کنیم بریم

ما از لحاظ روانی خیلی حالمون بد بود من که با اینکه خیلی آروم و صبور بودم الآن خودزنی میکنم!افسردگی دارم و ....

خواهرمم همینطور،طوری که هرارتومن هزارتومن پول جمع میکرد بتونه بره روانشناس چون میترسید دیوونه بشه

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.

سلام  با تاپیکتون موافقم 👌🏻

میتونم ازتون یه سوال بپرسم البته هر کسی نظری درباره این موضوع داره خوشحال میشم راهنماییم کنه راستش من نزدیک یه ماه پیش بود با دوست پسر سابقم تلفنی حرف زدم گفتم میخوام دوباره باهم باشیم شنیدم الان رل زده و دختره هر روز واسش غذا می‌برده و الان دوست پسر سابقم دیوانه وار عاشقش اون آدمی که انقد بی احساس و بی توجه بود حس میکنم دعا کرد بعد دختره شبیه میمون میمونه نمیدونم واقعا

بخدا منم اعتقاادی ندارم ولی ولی ولی انقدددددد اتفاقات پشت سرهم بی دلیل افتاده برامون ک داره باورم میشه 

این اتفاقات از وقتی شروع شد ک یکی از فامیلامون ک ب دعا و طلسم تو فامیل معروفه اومد خونمون 

و مهم تر از همه این شک من وقتی پر و بال گرفت که رفته بود تو یکی از اتاقا بدون اینکه لامپ روشن کنه تو تاریکی وایستاده بود تا در اتاقو یهو باز کردم دیدمش تو تاریکی وحشت کردم 

بهش گفتم ببخشید یهو درو باز کردم کاری دارید اینجا؟ 

گفت نه داشتم میومدم بیرون 

حتی گوشیش دستش نبود بگم داشت با تلفن صحبت میکرد

نمیدونم چیکار کنم تورو خدا اگه کسی بلده راهنمایی کنه 

تازه بگم‌ک مادرم وقتی تو اتاق میخابه میگه احساس خفگی میکنم و تپش قلب میگیرم بعضی از شبا💔💔

خنده بزرگ ترین سلاح در جنگ زندگیه....امیدوارم همیشه مصلح باشی💜درسته سخته ولی نشدنی نیست👩‍⚕️📚بزرگ‌ترین ترس ما در برابر مرگ درد نیست. آنچه ما را می‌ترساند این است که باید کسانی را که دوست داریم بگذاریم و به‌تنهایی راهی سفر شویم. 》اثر استاد پترزبورگ💎
بخدا منم اعتقاادی ندارم ولی ولی ولی انقدددددد اتفاقات پشت سرهم بی دلیل افتاده برامون ک داره باورم می ...

صدرصد اتاقتون رو بگردید ببینید چیزی نذاشته ماهم یه فامیل داشتیم یه روز داشتیم آش نذری می‌دادیم ما توی حیاط بودیم بدون اجازه رفت توی اتاق البته خواهرم رفت مچشو گرفت خیلی هم بهش چیز گفت آخه واقعا چیکار داشته تو اتاق

صدرصد اتاقتون رو بگردید ببینید چیزی نذاشته ماهم یه فامیل داشتیم یه روز داشتیم آش نذری می‌دادیم ما تو ...

خیلی خیلی حالم بده 

اتاقو گشتیم چیزی نبود جایی گذاشته ک فکرشم نمیکنیم 

چطور میشه باطل کرد؟ دعایی سوره ای چیزی بلد نیستید راهنمایی کنید؟

خنده بزرگ ترین سلاح در جنگ زندگیه....امیدوارم همیشه مصلح باشی💜درسته سخته ولی نشدنی نیست👩‍⚕️📚بزرگ‌ترین ترس ما در برابر مرگ درد نیست. آنچه ما را می‌ترساند این است که باید کسانی را که دوست داریم بگذاریم و به‌تنهایی راهی سفر شویم. 》اثر استاد پترزبورگ💎
خیلی خیلی حالم بده اتاقو گشتیم چیزی نبود جایی گذاشته ک فکرشم نمیکنیم چطور میشه باطل کرد؟ دعایی سوره ...

بخدا من نمیدونم اصلا به دعا اعتقادی ندارم ولی این دوره زمونه باعث شده بترسم از این چیزا دعا کلا یبار شنیدم بعد ۴۰ روز باطل میشه 

خیلی خیلی حالم بده اتاقو گشتیم چیزی نبود جایی گذاشته ک فکرشم نمیکنیم چطور میشه باطل کرد؟ دعایی سوره ...

فکر کنم این تاپیک کمکت کنه نظرات مردم :

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13844829/%D8%A8%D8%A7%D8%B7%D9%84-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B3%D8%AD%D8%B1-%D9%88-%D8%B7%D9%84%D8%B3%D9%85