2777
2789
عنوان

برادرم فوت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 45 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی نگرانشی براش قران ختم کن دعا کن وازخدا بخواه ببخشتش به نیتش خیرات پخش کن بین نیازمندا ازشون بخواه یه فاتحه بخونن ...نگرانی دراین موضوع تاپیک زدن نداره و دردی روهم دوا نمیکنه نمیدونم چرا انقد علاقه به تاپیک زدن بدون فکر دارید

فامیل ما کلی نماز و روزه میگذفت و مومن بود در اخر ب بدترین شکل ممکن فوت شد 

زمین گیر شددددددددد 

ب بدبختی جون داد 

ب ای چیا نیست باورر کن 

نشود دام و قفس مانع پرواز کسی🕊️.                                  نوازنده سنتور هستم🌝                                          
فامیل ما کلی نماز و روزه میگذفت و مومن بود در اخر ب بدترین شکل ممکن فوت شد زمین گیر شددددددددد ب بدب ...

زمین گیر شدن ربطی به مومن بودن یا آدم خوب و بد بودن نداره. در اثر بیماری ایجاد میشه . فرسودگی جسمه ربطی به روح نداره. کلی آدم خوب هستن که تو زندگی بدبختی و مریضی و حادثه براشون پیش میاد 

نماز خوندن و روزه گرفتن تضمینی برای به بهشت رفتن نیست که ، شاید یه نفر در ظاهره خیلی مومن باشه ولی د ...

ممنون از نظر شما واقعا آدم خوبی بود به کسی آسیب نمیرسوند 🖤

والا ربطی ب نماز خواندن دین نداره خاله من از ده سالگی نماز قرآن می‌خواند دوازده سالگی ازدواج کرده بود یه نامحرم مو بدنش ندیده بود جز شوهرش چهل سالگی سکته کرد تو غسالخانه باد کرده بود هروز قرآن نماز خیرات کمک ب یتیم اهل غیبت نبود ربطی نداره ب نماز دین بودن

چون بجای دلتنگی و افسوس از دست دادن برادرش به فکر اون دنیاشه

خوب حق داره اون دنیا هم به همین اندازه مهمه.

تصور اینکه نتونه، اون دنیا ببینتش خیلی دردناک تره

Tunnel Vision                                                                  با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم.