2777
2789
عنوان

برادرم فوت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 45 پست
خوب حق داره اون دنیا هم به همین اندازه مهمه.تصور اینکه نتونه، اون دنیا ببینتش خیلی دردناک تره

بنظر من اگه خلق خدا ازت راضی باشن و مال حروم نخورده باشی جات تو بهشته

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی دوستش داشتم خیلی کاش من جای اون بودم

من هم همین رو میگم اون کاربر قضاوت کرد که دوستش نداشتید 

روح برادرتون شاد.

Tunnel Vision                                                                  با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم.

اصلا به کسی آسیب نمیرسوند هروقت امکانش بود سگی یا گربه ای کم توان بود کمک می‌کرد و غذا میداد

فقط به مال حروم نخوردن نیست که بهشت رو تضمین کنه وگرنه خیلی ها هستند مال حروم نخوردند ولی اشتباه و خطاهای دیگه کردند که کمتر از اون نیست.

البته ما نمی تونیم تعیین کنیم چه کسی بهشت می‌ره یا نه چون هیچ کس از اعمال کامل دیگران خبر نداره جز خدا.

دعا و خیرات دادن واسه اموات بی تاثیر نیست.

Tunnel Vision                                                                  با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم.

اصلا به کسی آسیب نمیرسوند هروقت امکانش بود سگی یا گربه ای کم توان بود کمک می‌کرد و غذا میداد

خب پس خیالت راحت، خدا گفته حق خودمو ممکنه ببخشم اما حق الناس و اصلا، خصوصا که میگی اهل کمک به حیوانات و ... بوده

فقط به مال حروم نخوردن نیست که بهشت رو تضمین کنه وگرنه خیلی ها هستند مال حروم نخوردند ولی اشتباه و خ ...

از همه نظر گفتم چه مالی چه زبونی چه آزار جسمی و تهمت و مسخره کردن و خیلی چیزای دیگه، اینا خیلی بدن و غیرقابل بخشش

از همه چی بهترم کمک به دیگرانه خصوصا فقرا

کاش میشد کاری کنم براش کاش من جای اون مرده بودم

خدا نکنه فقط از خدا می‌خوام به دلت آرامش و صبر بده