2777
2789

ی مدت  یکیو  دوست داشتم  خودش نفهمید

واقعا میدیدم علاقم بهش از ته قلبمه

و خب شواهد میگفت تو رابطست و بیخیالش شدم

استوریمو لایک و ریپلای میکرد 

همیشهههه هم زود میدید ۱ دقیقه بعد ۲ دقیقه بعد...

اصلا یاد ندارم  حتی ۱بار دیر دیده باشه مشخصه زنگوله پیجم روشن کرده

حالا ی مدته منو گذاشته کلوز فرندش  عکس خودشومیزاره

نمیفهمم هدفش چیه

منم بی تفاوت رد میشم نه لایک میکنم نه ریپلای

منظور خاصی داره؟🤦🏻‍♀️

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

خب اگر تو ام دوسش داری یه چراغ سبزی باید نشون بدی دیگه 

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیتونم دیگه🙂

چرا خب

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

دقیقا یکی هست همینجوری رفتار میکنه ، همون موقع ک استوری میذارم آنی نگاه میکنه ثابنه ی اول ، با خودم میگم یا همش تو اینستاست یا اینکه زنگوله رو فعال کرده میخوام ببینم وی پی انش چیه 🤣🤣خیلی پر سرعته 

همشم ریپلای میکنه خیلی ام مودبه هیچی ام نمیگه یعنی حرف حاصی چیزی ، دقیقا کلوز میذاره بعد متنای شاملو اینارو میذاره 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

وارد رابطه شدمهرچند ک فکرنکنم عمر رابطمون طولانی شه ولی باز بهش تعهد دارم

اهاا ایبابا 

دقیقا یکی هست همینجوری رفتار میکنه ، همون موقع ک استوری میذارم آنی نگاه میکنه ثابنه ی اول ، با خودم ...

اگر فهمیدی ب منم بگوووو😂

گاهی وقتا استوری میزارم یهو  چند ثانیه بعد میبینم ی غلط املای ضایع دارم میام ک پاکش کنم میبینم دیده😂

تازه بیکار هم نیست گاهی وقتا تو بیمارستانه که میبینه (پرستاره)

حالا من دیدم بهش نمیرسم با یکی دیگه  وارد رابطه شدم  ۳ ساعت پیش پیامش دادم هنوز جوابمو نداده...

اگر کراشم بود ثانیه ای اول جوابمو میداد😂💔

داره ازین تکینای روانشناسیه سمی استفاده میکنه ریپ نزن میخاد تو پیامش بدی

پرنسس میخواست من برم جلو😂🚶🏻‍♀️

نمیدونست قیدشو میزنم

اون ب ظاهر مذهبیو میگی

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.