2777
2789
عنوان

چرا منو گذاشته کلوز فرندش عکس خودشو میزاره😑😂

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 51 پست
جدی؟ نمیدونم امیره یا نولی یادمه دوتا بودن یکی تواینستا بود ک بعدفهمیدی باکلی دختره یکیم اکس چن سال ...

اره امیر بود

روابط پسرا با دخترا خیلی صمیمیه من نمونشو تو دانشگاه خودمون از پسری ک ظاهرش مذهبی بود دیدم 

نباید قضاوتش میکردم...

پارتنر الانم همون اکسمه

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

پس واقعا یه چیزیش میشهبنظرم بشین باهاش حرف بزن، بگو واقعا از این رفتارت خیلی اذیت میشم

امشب میخوام همین موضوع رو بهش بگم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره امیر بودروابط پسرا با دخترا خیلی صمیمیه من نمونشو تو دانشگاه خودمون از پسری ک ظاهرش مذهبی بود دی ...

اهوم درسته

آخیی برگشتین بهم🥲

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.
ارهولی اشتباه کردم🤭

چرا؟حست عین سابق نیست

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.
چرا؟حست عین سابق نیست

هم حسم مثل سابق نیست

هم بهم زور میگه🙂

از الان میگه حق نداری درستو ادامه بدی شاغل شی..

یا همش میگه خیلی پسر خوبی بودم ک برگشتی بهم 😐🤦🏻‍♀️

با دیر جواب دادناش هم عذابم میده

هم حسم مثل سابق نیستهم بهم زور میگه🙂از الان میگه حق نداری درستو ادامه بدی شاغل شی..یا همش میگه خیلی ...

منم بااکسم اوکی شدم ی دوماهیه سرهمین درکت میکنم ازاینکه حست عین قبل نیس

ولی این دیگه تهشه اصلاا قبول نکنیا😐

منم بااکسم اوکی شدم ی دوماهیه سرهمین درکت میکنم ازاینکه حست عین قبل نیسولی این دیگه تهشه اصلاا قبول ...

ی متن خوندم خیلی قشنگ بود

اینکه یه ادم رو دوبار پیدا نمیکنی حتی در همان آدم...

نه قبول نمیکنم اصلا

ی متن خوندم خیلی قشنگ بوداینکه یه ادم رو دوبار پیدا نمیکنی حتی در همان آدم...نه قبول نمیکنم اصلا

دقیقاااااا چقدر حقه 

ایول هیچوقت اجازه نده کسی جلو پیشرفتتوبگیره🫠