2777
2789

چرا میخوای بهار بزنی باید سر موقع بزنی مگر اینکه بچه مریض شده باشه یا تب داشته باشه که نتونی بزنی در غیر اینصورت باید بزنی 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام از بهداشت سوال کنید 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
اخه شنیده بودم تا پایان شش سالگی میشه زد

اخه عزیزم باید موقعی که زمانش میرسه بزنی نمیشه ی وقت خدایی ناکرده مشکلی برای بچه ات پیش بیاد چی ؟

بهتره زمان بزنی براش 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

سابقه تب تشنج داشته داروهاش تا بهار قطع میشه

خب از دکترش میپرسیدی ببین اگ اون میگه مشکلی نداره بزن اک دکترش گفت نزنه خب نباید بزنی 

علائمش چی بود که فهمیدی تشنج کرده ؟

تبش چند بود؟

خب از دکترش میپرسیدی ببین اگ اون میگه مشکلی نداره بزن اک دکترش گفت نزنه خب نباید بزنی

گفت مشکلی نداره دوساله دیگه اخرای درمانش هست ولی من نگرانم تبش بره بالا گفتم بهار بزنم 

تبش ۳۹ بود از اونایی بود که فقط ی دقیقه خیره شد و از اول بیماری تبش میره بالا و من نمیفهمم این مدلی ...

خب مطمئنی تشنج کرده من خیلیا رو دیدم بلای ۳۹ یا ۴۰ بودن ولی بازم تشنج نکردن 

گفت مشکلی نداره دوساله دیگه اخرای درمانش هست ولی من نگرانم تبش بره بالا گفتم بهار بزنم

خب وقتی دکترش گفته مشکلی نیس بزن واکسنشو بعدش با استامینوفن میاری پایین