2777
2789
عنوان

من مادر بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 22 پست
رفیقمه ولی بازم نمیشه اعتماد صد در صد داشت دلم پیش بچم‌ میمونه تا برم برگردم بعضی موقع خوابه تا برم ...

تو وسایل بازیش ی صدا ضبط کنی چیزی بذار حواست باشه بالاخره 

رفیق غیر رفیقم نداره

یا بگو بیاد خونه خودت بازی کنه با بچت

دوربین نصب کن به صورت مخفی تو خونت

مادری و تامین نیاز هاش داری

ولی وظیفه حفظ امنیت روحی و جسمیشم داری

غافل نباش از این مورد

نه عزیزدلمتوهم روت فشارهتو بهترین مادر برای فرزندتیتوهم اولین باره مادر میشی حق داریباید خودتو کنترل ...

ممنونم بخاطر حرفات

عاشق بوشهروم ساکن یاسوج و شیراز♥️🌱                       کاربری دست دوتا رفیقه خدایا شکرت بخاطر همه چیز راضیم به رضایت تو پروردگارم🍂🍁تاپیکای اولی برای دوست جونیه و بقیه برای منه نور دختر بندست میشه گیر ندید به بنده؟نه تاپیک جنجالی میزنم که بخوام دروغ بگم نه دلیلی براش دارم میام که درد و دل کنم اینجا ، خدایا خودت مراقب همه کسم باش دخترمو میسپرم دست تو🤲🏻🤍😘 چقد خوشگلی آره با خودتم🥰🥰🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما چقدر کتک خوردیم حرف بیخود شنیدیم نه عزیزم گنه داری شماهم سعی کن کمتر بشه دست خانم همسایه هم درد ن ...

نه 

بچه کوچیک داره خودش 

کنار هم بازی میکنن تا برم برگردم 

اونم حواسش بهشون هست دیگه خیالم راحته 

البته مواقعی که همسرش نیست میبرمش 

میترسم

عاشق بوشهروم ساکن یاسوج و شیراز♥️🌱                       کاربری دست دوتا رفیقه خدایا شکرت بخاطر همه چیز راضیم به رضایت تو پروردگارم🍂🍁تاپیکای اولی برای دوست جونیه و بقیه برای منه نور دختر بندست میشه گیر ندید به بنده؟نه تاپیک جنجالی میزنم که بخوام دروغ بگم نه دلیلی براش دارم میام که درد و دل کنم اینجا ، خدایا خودت مراقب همه کسم باش دخترمو میسپرم دست تو🤲🏻🤍😘 چقد خوشگلی آره با خودتم🥰🥰🥰

من عصبی ام یکم فشار کار زندگیم کارای خونه و.. همش اذیتم میکنه

مواظب باش بچه ات کسی اذیتش نکنه وقتی خودت نیستی،ازش حتما بپرس بگو امروز خونهه فلانی بودی بهت خوش گذشت خوب بود؟؟؟چون من فقط یه بار بچم دادم دست داریم که خیلی وقتا بچه هاش میان خونمون،فک میکردم اونم مثل من با بچه ها درست رفتار میکنه اما بعدش فهمیدم هم بچمو‌ دعوا کرده هم بچه بزرگش بچمو‌ خیلی کتک زده بوده

نه عزیزم کی گفته مگه مادری که بچه شو دعوا کنه میشه مادر بد؟ تو میری سرکار که بتونی از پس خرج و مخارج ...

🥲🥲ممنونم

تو وسایل بازیش ی صدا ضبط کنی چیزی بذار حواست باشه بالاخره رفیق غیر رفیقم ندارهیا بگو بیاد خونه خودت ...

باشه عزیزم 

ممنونم 

مواظب باش بچه ات کسی اذیتش نکنه وقتی خودت نیستی،ازش حتما بپرس بگو امروز خونهه فلانی بودی بهت خوش گذش ...

ازش مبپرسم همیشه 

که خاله سحر چیزی نگفت بهت 

چیشد خونشون کسی اذیتت نکرد 

با آرسام چه بازیایی کردی 

عادتش دادم همچیو برام تعریف میکنه