پشمائیل_پشم_پیل_زاده مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 1293 عنوان من مادر بدیم 140 بازدید | 22 پست پدرش ولمون کرده سرکار میرم شیفت صبح بچم شیفت صبح پیش زن همساییست بعصی موقع عصبی میشم جیغ میزنم سرش چهارسالشه خیلی شیطونهدارم گریه میکنم من بی لیاقتم؟جدی مادر بدی برای بچمم؟ عاشق بوشهروم ساکن یاسوج و شیراز♥️🌱 کاربری دست دوتا رفیقه خدایا شکرت بخاطر همه چیز راضیم به رضایت تو پروردگارم🍂🍁 امروز | 14:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هییییییییییچ عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 3541 دم زن همسایه گرم خدا چند برابر خیر بهش بده زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
مرواریدبنفش۲ عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 6146 زن همسایه چجوری مسوولیت قبول میکنه هرروز؟دمش گرم 🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
پشمائیل_پشم_پیل_زاده مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 1293 دم زن همسایه گرم خدا چند برابر خیر بهش بده خیلی خانم خوبیه عاشق بوشهروم ساکن یاسوج و شیراز♥️🌱 کاربری دست دوتا رفیقه خدایا شکرت بخاطر همه چیز راضیم به رضایت تو پروردگارم🍂🍁
talla_mandana عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 291 نه عزیزمتو بهترینمادری ...ما که زندگینرمالی داریم بعضی وقتها جیغ میزنیمعصبی میشیم....تو همخسته ایحق داری ..ولی خودت کنترل کن...اون بچه ام غیر تو کسیو نداره با همخوب باشین.... مشاور و روانشناس هستم.دارای مدرک فوق لیسانس.. سوالی بود در خدمتم 😊
اایزابل عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 1296 نه عزیزدلمتوهم روت فشارهتو بهترین مادر برای فرزندتیتوهم اولین باره مادر میشی حق داریباید خودتو کنترل کنیباید دنبال راه درو برای تخلیه عصبانیتت باشی خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️
arezoo85 عضویت: 1394/03/23 تعداد پست: 33575 ما چقدر کتک خوردیم حرف بیخود شنیدیم نه عزیزم گنه داری شماهم سعی کن کمتر بشه دست خانم همسایه هم درد نکنه پول میگیره؟
شیطونتونمم عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 531 اره مادر بدی هستی بی لیاقتیاین حرفا چیه میزنی؟؟؟؟ تو داری تمام تلاشت رو میکنی سرکار میری خسته میشی طبیعیه عصبی شیبچه ها هم کلا شیطونن ولی سعی کن آروم باشی بچت هم جز تو کسی رو نداره آن کس که مرا کراش خود پندارد...کفرش به کنار عجب کراشی دارد😌😝اعتماد بنفسم اصلا بالا نیست😂
پشمائیل_پشم_پیل_زاده مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 1293 حواست باشه دست بقیه میمونه بچه قربانی آزار جنسی نشه رفیقمه ولی بازم نمیشه اعتماد صد در صد داشت دلم پیش بچم میمونه تا برم برگردم بعضی موقع خوابه تا برم برگردم مواقعی که همیرش نیست اکثرا میبرمش اونحا عاشق بوشهروم ساکن یاسوج و شیراز♥️🌱 کاربری دست دوتا رفیقه خدایا شکرت بخاطر همه چیز راضیم به رضایت تو پروردگارم🍂🍁
یسن6944 عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 11086 نه عزیزم کی گفته مگه مادری که بچه شو دعوا کنه میشه مادر بد؟ تو میری سرکار که بتونی از پس خرج و مخارج زندگی خودت و بچت بربیای تو این اوضاع گرونی آقایون لطفاً درخواست دوستی ندهند 🙏
پشمائیل_پشم_پیل_زاده مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 1293 زن همسایه چجوری مسوولیت قبول میکنه هرروز؟دمش گرم دو سه بار در هفته عاشق بوشهروم ساکن یاسوج و شیراز♥️🌱 کاربری دست دوتا رفیقه خدایا شکرت بخاطر همه چیز راضیم به رضایت تو پروردگارم🍂🍁
پشمائیل_پشم_پیل_زاده مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 1293 زن همسایه دعواش نمیکنه؟ من عصبی ام یکم فشار کار زندگیم کارای خونه و.. همش اذیتم میکنه عاشق بوشهروم ساکن یاسوج و شیراز♥️🌱 کاربری دست دوتا رفیقه خدایا شکرت بخاطر همه چیز راضیم به رضایت تو پروردگارم🍂🍁
پشمائیل_پشم_پیل_زاده مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 1293 نه عزیزمتو بهترینمادری ...ما که زندگینرمالی داریم بعضی وقتها جیغ میزنیمعصبی میشیم....تو همخسته ... چون میدونم جز من کسیو نداره اشکم در میاد عاشق بوشهروم ساکن یاسوج و شیراز♥️🌱 کاربری دست دوتا رفیقه خدایا شکرت بخاطر همه چیز راضیم به رضایت تو پروردگارم🍂🍁