2777
2789
عنوان

من مادر بدیم

140 بازدید | 22 پست

پدرش ولمون کرده 

سرکار میرم شیفت صبح 

بچم شیفت صبح پیش زن همساییست 

بعصی موقع عصبی میشم جیغ میزنم سرش 

چهارسالشه 

خیلی شیطونه

دارم گریه میکنم 

من بی لیاقتم؟

جدی مادر بدی برای بچمم؟

عاشق بوشهروم ساکن یاسوج و شیراز♥️🌱                       کاربری دست دوتا رفیقه خدایا شکرت بخاطر همه چیز راضیم به رضایت تو پروردگارم🍂🍁

دم زن همسایه گرم 

خدا چند برابر خیر بهش بده

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دم زن همسایه گرم خدا چند برابر خیر بهش بده

خیلی خانم خوبیه

عاشق بوشهروم ساکن یاسوج و شیراز♥️🌱                       کاربری دست دوتا رفیقه خدایا شکرت بخاطر همه چیز راضیم به رضایت تو پروردگارم🍂🍁

نه عزیزم‌تو بهترین‌مادری ...

ما که زندگی‌نرمالی داریم بعضی وقت‌ها جیغ میزنیم‌عصبی میشیم....

تو هم‌خسته ای‌حق داری ..

ولی خودت کنترل کن‌...اون بچه ام غیر تو کسیو نداره با هم‌خوب باشین‌....

مشاور و روانشناس هستم.دارای مدرک فوق لیسانس.. سوالی بود در خدمتم 😊

نه عزیزدلم

توهم روت فشاره

تو بهترین مادر برای فرزندتی

توهم اولین باره مادر میشی حق داری

باید خودتو کنترل کنی

باید دنبال راه درو برای تخلیه عصبانیتت باشی

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️

اره مادر بدی هستی بی لیاقتی

این حرفا چیه میزنی؟؟؟؟ تو داری تمام تلاشت رو میکنی سرکار میری خسته میشی طبیعیه عصبی شی

بچه ها هم کلا شیطونن 

ولی سعی کن آروم باشی بچت هم جز تو کسی رو نداره

آن کس که مرا کراش خود پندارد...کفرش به کنار عجب کراشی دارد😌😝اعتماد بنفسم اصلا بالا نیست😂

حواست باشه دست بقیه میمونه بچه قربانی آزار جنسی نشه

رفیقمه 

ولی بازم نمیشه اعتماد صد در صد داشت 

دلم پیش بچم‌ میمونه تا برم برگردم 

بعضی موقع خوابه تا برم برگردم 

مواقعی که همیرش نیست اکثرا میبرمش اونحا

نه عزیزم کی گفته مگه مادری که بچه شو دعوا کنه میشه مادر بد؟ تو میری سرکار که بتونی از پس خرج و مخارج زندگی خودت و بچت بربیای تو این اوضاع گرونی

آقایون لطفاً درخواست دوستی ندهند 🙏

زن همسایه چجوری مسوولیت قبول میکنه هرروز؟دمش گرم

دو سه بار در هفته

زن همسایه دعواش نمیکنه؟

من عصبی ام یکم 

فشار کار 

زندگیم 

کارای خونه و.. همش اذیتم میکنه 

نه عزیزم‌تو بهترین‌مادری ...ما که زندگی‌نرمالی داریم بعضی وقت‌ها جیغ میزنیم‌عصبی میشیم....تو هم‌خسته ...

چون میدونم جز من کسیو نداره اشکم در میاد