2777
2789

واسه کارش قرار بود وام ۳۰۰ تومنی بزارم بانک چند ماه بمونه دوبرابر شو بگیریم و بدم به شوهرم

الان ده روزه وامو گرفتم میگم چیکار کنیم کدوم بانک بزاریم خیلی پیگیر نیست و نمیره بپرسه من خودم رفتم از بانک ها پرسیدم بعد میگم انگار تو قصد نداری کاری بکنی خیلی پیگیر نیستی 

بعدش عصبی شده که هی داری میگی و پول خودته هر کار دوس داری بکن به من ربطی نداره 

منم میخواستم ی کمکی بهش بشه 

میگم میدونم پول خودمه ولی من پول گذاشتم وسط باهم ی کاری کنیم و میگه تو داری منت میذاری من از تو وام نمیخوام 

واقعا من چقدر احمقم که میخواستم ۶۰۰ میلیون بدم بهش ولی اقساط خودش میده 

قسم خوردم تحت هر فشار مالی بود بهش پولو ندم 

آخه من منت نذاشتم گفتم پول مونده همینطور ی کاریش کنیم 

خیلی زورم گرفته بخدا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرم نده چون بخاطر دادن این وام توقعات مختلف پیدا می کنی تا ابد و همین هم رابطتونو مشکل دار می کنه...

میگن جنگ اول به از صلح آخر...

من مدل همسرتون رو حدس می زنم چطوره...اگه پولو دادی...باید خیال کنی پول خودشو داری به خودش می دی...نه نظر بدی نه پیگیری کنی...و الا کاری می کنه که پشیمون شدی تازه بعدش ناراحتم می شن...و اینکار رو فقط برای آینده ی بهتر و خدا انجام بدی

اگه فکر می کنی زرنگه و می‌تونه از اون پول چیز خوبی بسازه...ولی اگر نمی تونی اینطور که گفتم از پولت بگذری یا به زرنگیش شک داری و ممکنه پول رو زمین بزنه...بی خیال شو و نده و دیگه هم پول من پول تو نکن ...و زندگیتو بکن

بعضی مردها نه ارزش صد رو دارن نه جان نثاری چون گربه صفت هستن هر کاری هم بکنی دیده نمیشه و همیشه خدا طلبکارن من ۲۰ ساله متاهلم فکر کردم دارم محبت میکنم زندگی مشترکه اما بعد فهمیدم بعضی مردها اصلا جنبه محبت ندارن 

به نظرم نده چون بخاطر دادن این وام توقعات مختلف پیدا می کنی تا ابد و همین هم رابطتونو مشکل دار می کن ...

من اصلا نگفتم پول من و تو 

گفتم پول وسط مونده کاری نکردیم و داشتم مشورت میگرفتم که کلا قاطی کرد منم گفتم بعدا هم بیاد چیزی بگه نمیدم بهش من میخواستم محبت کنم کلی میگه تو داری منت میذاری

حق تا ابد

😘 خیلی ضربه ها خوردم از این محبت در صورتی ک خواهرم چقدر خوشبخت شود چون از اول میدونست و ب منم میگفت با خودم میگفتم زندگی مشترک چی حرف ها میزنن مگه محبت من و اون داره مگه زندگی منو اون داره  الانم ک رسیدم ب این نقطه ک خیلی دیره

بعضی مردها نه ارزش صد رو دارن نه جان نثاری چون گربه صفت هستن هر کاری هم بکنی دیده نمیشه و همیشه خدا ...

آره 

واقعا من نه منتی گذاشتم نه چیزی فقط چند روزه میگم چیکار کنیم پول همینطوری نمونه که اینم‌شد جواب من

متاسفانه درک میکنم

همسر منم امروز ی تبریک خشک خالی نگفت همش ادعا که از من مرد بهتر تو دنیا نیست خوب آدم حسابی مگه من چیم .دزدم سلیطه ام.ولخرجم هیچی نهایت خرج کن دو بار در ماه آرایشگاه رفتنه