2777
2789
عنوان

روم نمیشه با خواستگارم حرف بزنم 😭

181 بازدید | 13 پست

همش اره، اوهوم جوابشو میدم 

میگه سوالی نداری؟  میگم نه

نمیدونم چی بگم چجوری حرف بزنم 

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم توی اینترنت بزن سوالایی که باید بپرسی 

کتاب درموردش مطالعه کن 

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

وا خب توم سوالاتو بنویس بهش بگو یا شمارشو بگیر بصورت چت

شمارشو دارم زنگ میزنه نمیدونم بهش چی بگم 

حس میکنه من خیلی اسکلم

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

نه مدتیه داریم حرف میزنیم 

به آینده ت فکر کن که قراره خوشبخت بشی یا بدبخت به این فکر کنی همه سوالات میاد تو ذهنت و تقریبا یه شناخت کلی از خواستگاری پیدا میکنی زندگی مشترک کم رویی برنمیداره 

🌈💙 Martia 💙 🌈

اصلا خواستگاری سنتی رو نمیتونم درک کنم

خب طرف نمیاد که راستشو بگه من خسیسم من فلان اخلاق بدو دارم

نهایتا ام مگه چقد با هر خواستگار میشه حرف زد که شناختش 

لااقل یه ۶ ،۷ ماهی زمان لازمه تا تو موقعیت های مختلف رفتار طرفو ببینی

...

ی کم مطالعه کن ی ذهنیتی از سوالات مهم دستت بیاد عزیزم خجالت نداره اونم ی بنده خداست ک دوست داره مثل تو زندگی اش سر و سامون بگیره مرور کن ببین چیا برات مهمه ازش بپرس ولی اول کمی مطالعه کن ک هیجان زده عمل نکنی

لطفا ی صلوات ب نیت صاحب خونه شدن همه مستاجرا. ما هم صاحب خونه بشیم الهی نگاهی ....
شمارشو دارم زنگ میزنه نمیدونم بهش چی بگم حس میکنه من خیلی اسکلم

یکم زبون بریز

سوالاتتو غیر مستقیم بپرس

کلا هرسوالی داری بپرس ازش که بفهمی مرد زندگیه یا نه

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "

تو که دکترای همه چی داری چرا نمیتونی

😂😂😂اخه روم نمیشه