2777
2789
عنوان

سرطان سینه 🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 58 پست
عزیزم موهاش برمیگرده، خاله ام موهاش داره رشد میکنه، فعلا نگید، روحیش مهمه بهش روحیه بده فقط بگو خوب ...

واسه مامان منو عمل کردن امروز رفت دکتر یه خانمی گفت فردا شیمی درمانی داری امشب موهاتو بزن یعنی من نمیدونم یه سریا چرا درک نمیکنن واقعا ...؟😭

تو این مدته مهمونی و جایی که همه جمع میشن ممنوع 

کسی هم نیاد بهتره چون ممکنه ناقل باشه 

از جلسه ی دوم ممکنه حالت تهوع شدید داشته باشه که معمولا سه جهار روز بعد شیمی درمانی شروع میشه تا یه روز قبل جلسه ی بعد 

شیرینی و قند و فست فود ممنوع 

سعی کنین بهش از نظر غذایی برسین اما زورش نکنین بخوره 

اب اناناس 

اب نارگیل 

خیلی خوبه 

سیب به صورت کمپوت براش بپز 

فاصله ی جلساتش چند روز یه باره؟

مرسی که از زمین برداشتیش 😅😇  ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین الانش داره گریه میکنه بیشتر به خاطر ریزش مو نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم😭کسیم از مریضی ...

به مامانت بگو بعد از شیمی درمانی موها پرتر درمیاد ، غصه چیزی که قراره بهترش دربیاد رو نخوره

واسه مامان منو عمل کردن امروز رفت دکتر یه خانمی گفت فردا شیمی درمانی داری امشب موهاتو بزن یعنی من نم ...

گریه نداره سخته میفهمم اما بعدش قشنگتر در میاد 

امشب براش با ماشین بزن چون از جلسه ی دوم اگه کوتاه نکنی دسته دسته میریزه همه جا میشه مو

مرسی که از زمین برداشتیش 😅😇  ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

نزار ناامید بشه ، بهش بگو الان حتی نسبت به ۵ سال پیش علم کلی پیشرفت کرده ، فقط عصبی و بی حوصله میشن ...

من زیاد سوال نمیپرسم خودش یهویی میزنه زیر گریه همچیو میگه😭😭😭

جلوشم گریه نکن خودشو میبازه این گریه ها و ناراحتیا اولش طبیعبه بعدش کنار میایین فقط باید روحیه بدین بهش 

تو این مدته مهمونی و جایی که همه جمع میشن ممنوع کسی هم نیاد بهتره چون ممکنه ناقل باشه از جلسه ی دوم ...

مرسی واقعا...😭🫀کسی از حال مامانم خبر نداره و اینکه فاصله شیمی درمانی دوهفته یه باره

روز قبل شیمی درمانی غذای مقوی بخورن مثل بلدرچین یا ماهیچه ، توش نخود که از قبل خیس خورده و نفخش رو گرفتید هم بریزید ، چون با شیمی درمانی حالت تهوع میگیرن و چیزی نمیتونن خوب بخورن ، مایعات و آب فراوان مصرف بشه

به مامانت بگو بعد از شیمی درمانی موها پرتر درمیاد ، غصه چیزی که قراره بهترش دربیاد رو نخوره

😭😭😭چون تا عید طول میکشه درمانش به خاطر همین ناراحته خب مامان من حجاب نمیکنه واسه همین موهاش همیشه معلوم بود بعد شیمی درمانی خب حجاب کنه واسش سخته واسه همین از این بابت نا امیده ...

گریه نداره سخته میفهمم اما بعدش قشنگتر در میاد امشب براش با ماشین بزن چون از جلسه ی دوم اگه کوتاه نک ...

واااایییی واقعا زندن موهاش حالشو بدتر میکنه من مامانمو میشناسم اصلا طاقت نداره 😭😭😭 

مرسی واقعا...😭🫀کسی از حال مامانم خبر نداره و اینکه فاصله شیمی درمانی دوهفته یه باره

اها خب 

برای حالت تهوع و معده دردش هل رو بکوب دم کن ابشو بده بخوره 

ببین از الان مسئولیت سنگینی رو دوش شماس تا زمانی که شیمی درمانیش تموم بشه خیلی خیلی سخت خواهد گذشت و همه چیز بستگی به خودتون داره که چطور مدیریتش کنین اصلا قرار نیست اتفاق بدی بیفته مادر میره دارو میگیره میاد خونه میخوابه شماهم بهش میرسین تا این دورانو راحت پشت سر بذاره تو کلینیک بروشور میدن بهتون که چیا بخوره بهتره و چیا نخوره 

سیرابی و ابش هم خیلی مفیده برای مادر 

سعی کنین غذای ساده براش بپزین مثل کته و جوجه کباب در حد دو سه تا تیکه 

به امید خدا همه چی سریع تموم میشه و مادر به روزای سلامتشون برمیگردن

جلوشم گریه نکن خودشو میبازه این گریه ها و ناراحتیا اولش طبیعبه بعدش کنار میایین فقط باید روحیه بدین ...

گریه که اصلا نمیکنم شدم عین بازیگرا حال خودم داغونه ولی واسه حال مامانمم شده مجبورم😭🫀