2777
2789
عنوان

سرطان سینه 🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 58 پست

عزیزم تنها کمکی که ازم بر میاد اینه دعا کنم ❤️ از ته دل میخوام سال بعد روز مادر صحیح و سلامت کنار هم جمع بشید 🌸

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین الانش داره گریه میکنه بیشتر به خاطر ریزش مو نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم😭کسیم از مریضی ...

روحیه خیلی مهمه بهش روحیه بدید . تو نت سرچ کن و مواد مفید و مضر رو رعایت کن 

این بیماری قابل درمان هست انشاءالله نگران نباشید . 

یه چیز خیلی مهم وقتی میرین دارو تهیه کنید حتما حتما دقت کنید دارو هندی نباشه چون عوارضش زیاده و تاثیرش کم.  بهترین دارو آلمانی یا ایرانی هست  اینو یادت نره.

یه قرص ضد تهوع همونجا تو مطب میدن بخوره، یکی رو فردا و یکی دیگه هم پسفرداش باید بخوره خیلی خوبه برای جلوگیری از تهوع

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

و اینکه شیمی درمانی غول بی شاخ و دم و اژدهای هفت سر نیست، اسمش ترسناک تر از خودشه.

یک مقدار عوارض داره که خب همه بیماری ها عوارض جانبی دارن دیگه عوضش چون آخرش سلامتی و تندرستی هست این سختی شیرین و قابل تحمله.

مایعات و سوپ بخورند، آب انار شیرین بهشون بدین، آب میوه تازه و طبیعی ، گوشت رو ابپز کنید آبش رو بریز تو لیوان بده کم کم بخوره، 

روحیه اش رو تقویت کن، اگه از روزهای بعدش حالت تهوع نداره و حالش یک مقدار بهتره ، و اگر ماشین دارین، سوار ماشینش کنید ببرین بیرون دور بزنید ، 

زندگی تونو بخاطر شیمی درمانی تعطیل نکنید، زندگی روزمره خودتونو انجام بدین ، اینجوری مامانتون هم احساس ترس نمیکنه.

ادویه اینام نزن به غذاش چون ممکنه معده اش که حساس شده رو تخریک کنه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

شیربادام هم عالیه برای این بیماری، هم معده رو که زر اثر شیمی درمانی حساس شده اروم میکنه ، هم مقوی هست و مفید