جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
واسه مامان منو عمل کردن امروز رفت دکتر یه خانمی گفت فردا شیمی درمانی داری امشب موهاتو بزن یعنی من نم ...
حرف مردم هیچاا فقط نترسه چیزی نیس خالم الان که عمل کرده، حالش خیلی بد نیس فقط میگه گاهی اوقات دردم میکنه همین به دلتون بد راه ندین میدونم چه وضعی هستین کاملا درکتون میکنم ولی خب ادم یه جاهایی باید کم نیاره بخاطر حال خودش
حرف مردم هیچاا فقط نترسه چیزی نیس خالم الان که عمل کرده، حالش خیلی بد نیس فقط میگه گاهی اوقات دردم م ...
واقعا تا تحش کنارشم ۲۰ سال با تموم سختیاش بزرگم کرد که چنین روزی دستشو بگیرم خودم ت تهش کنارشم شده واسه حال مامانم موهامم کوتاه میکنم یه مو دیگه بهترش در میاد فقط نمیخوام مامانم ناراحت باشه😭🌱
فقط یه سوال نیازه دانشگاه نرم و پیشش بمونم یعنی چجوری برنامم و تنظیم کنم مثلا شرایطش چجوریه میتونم تنهاش بزارم خونه یا نه؟اگه دانشگاه نبود واقعا نگرانی نداشتم 😭
عزیزم دخترعموی مامانم همین سرطانو داشت تغذیه شو رعایت کرد شیمی درمانی هم رفت الان خوبه
مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com