2777
2789
عنوان

واقعا زندگی کردن تو خونه زیر 1️⃣0️⃣0️⃣ متر واقعا سختههه😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 55 پست
وای خیلی سخته مخصوصا اگه دختر داشته باشی قشنگ در حمومشون به در حال دید داشت فکر کن حموم کردی اصلا می ...

تن پوش مگه وجود نداره 😐حوله تن پوش میپوشن میان بیرون دنبال زیر بغل ماری 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خی و بعضی ها خیلی با حجب و حیان و براشون سخته و دوست ندارن کسی ببینه من هم از اون دسته آدمای اون دخت ...

عزیزم شرایط هر خانواده ای فرق میکنه 

ولی قرار نیست هر شرایطی درست باشه 

من نمیگم ببره پد رو نشون بده، ولی دلیلی نداره وقتی اتفاقی کسی میبینه یا میفهمه خجالت بکشه، اسم این هم نمیذارن حجب و حیا

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.          همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love

وای خیلی سخته مخصوصا اگه دختر داشته باشی قشنگ در حمومشون به در حال دید داشت فکر کن حموم کردی اصلا می ...

خب آدم میره حموم باید در رو قفل کنه

تو خونه بزرگ هم ادم ممکنه فک کنه کسی داخل حموم نیست یهو در رو باز کنه

بعدشم اینکه برادر یهو میاد تو اتاق اشکال داره همه باید در بزنن مخصوصا وقتی که میخوان وارد اتاق جنس مخالف خودشون بشن

ممکنه هر کدوم از بچه های خانواده اتاق برای خودشون داشته باشن اما با هم کار داشته باشن یهو بپرن تو اتاق هم خب معلومه با همچین صحنه هایی مواجه میشن

کاری ندارم که خیلیا همینم ندارن و به بزرگی خونه دو هکتاری خودتون ببخشیدولی اون دختر خانم میتونست در ...

عزیزم شما داری بد برداشت میکنی توی هوای سرد و اتاقی که بخاری ندارهدمجبوری درو باز بزاری گرما رد و بدل بشه و اینکه همیشه که نمیشه در اتاق رو قفل کرد اتاق خصوصی که نیست همه اعضای خانواده ازش استفاده میکنن

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️
من ترحم نکردم فقط گفتم سخته شما نبودی ندیدی آدم حریم شخصی نداره انگار این از نظر منه هر کس نظری داره

عزیزم من اتاقمون مال مامان بابامه.ما خواهر برادرا اتاق نداریم فعلا.تو پیام قبلم تو همین تاپیک نوشتم براچی. کمد من هم با داداشم یکیه تازه. شما رفته بودین اونجا معذب بودن وگرنه من اصلا با داداشم معذب نیستم یا بابام یا بابابزرگم. شده بفهمه من یا ابحیم پریودیم ولی برامون مهم نبوده بالخره داداشمونه خودشم به رومون نمیاره. تازه حجب حیا و ایناهم به اندازه داریم 

خب عزیزم خونشون کوچیکه و بده چرا مهمون شدید 😂😂

من نگفتم بده فقط گفتم واقعا سخته دستشونم درد نکنه خیلی خوب میزبانی کردن ازمون و خیلی خوش اخلاق بودن

اونا شاید توقعی ندارن از پدر مادرشون ولی مثل اینکه شما از پدرمادر اونا توقع دارین

عزیزم من الان رو با قدیم مقایسه کردم چه ربطی به توقع من از خانواده اون دختر داره خود دختره ناراضی بود بنده خدا

عزیزم شما داری بد برداشت میکنی توی هوای سرد و اتاقی که بخاری ندارهدمجبوری درو باز بزاری گرما رد و بد ...

یه بخاری ساده برقی ۵۰۰ تومن هم پولش نمیشه اداهای الکی درمیارید

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
فکر کنم شما کلید و قفل نمیدونی چیه؟کسی که حریم خصوصی بلد نباشه چیه مثل گاو سرشو میندازه پایین بدون د ...

خب مثل اینکه برادراش حریم خصوصی سرشون نمیشد

اون موقع تجملات نبود از دوست مادرتم توقع داری؟

مم نگفتم توقع دارم فقط گفتم سخته من توهینی نکردم یا انتظاری ازشونونداشتم که😐