2777
2789
عنوان

واقعا زندگی کردن تو خونه زیر 1️⃣0️⃣0️⃣ متر واقعا سختههه😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 55 پست
قدیما با الان خیلی فرق میکنه عزیزم اون موقع ها توقعات پایین بود

اونا شاید توقعی ندارن از پدر مادرشون 

ولی مثل اینکه شما از پدرمادر اونا توقع دارین

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.ادما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.          همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی                 🎧Tom Odell_another love

وای خیلی سخته مخصوصا اگه دختر داشته باشی قشنگ در حمومشون به در حال دید داشت فکر کن حموم کردی اصلا می ...

فکر کنم شما کلید و قفل نمیدونی چیه؟کسی که حریم خصوصی بلد نباشه چیه مثل گاو سرشو میندازه پایین بدون در زدن میره تو اونم گاو باشه خودتون که نیستین در رو قفل کنید خلاص چرا انقدر بزرگش کردی همه چیو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چیزایی که گفتی به بزرگی و کوچیکی خونه ربط نداشت

اینکه یه خانم تو اتاق میره باید بدونه در رو ببنده. اینکه یه نفر میخواد وارد اتای بشه باید در بزنه قبلش...اینا آداب هست تو خونه ۱۰۰۰ متری هم آداب رفتار نباشه رخ می ده به شکل های مختلف

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
سطح دغدغه هاتون فقطخداراشکر همون رو دارنشما هم قلبت رو بزرگ کن ب جای متراژ خونه ک ترحم نکنی ب متراژ ...

من ترحم نکردم فقط گفتم سخته شما نبودی ندیدی آدم حریم شخصی نداره انگار این از نظر منه هر کس نظری داره

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️
من نگفتم بده عزیزم گفتم فقط خیلی سخته

دیگه چه میشه کرد به نظرم دخترو یه اتاق رو کلا بدن بهش پسرا تو حال باشن پدر مادر اتاق

۱۰۰ مترم کم نیست من دوستم یه دختره و ۵ تا برادر تو خونه ۵۷ متری

مسیحی ام✝️
برا خودشون اوکی بوده نه ک شما هم برین وقتی پسر مجرد تو خونه دارن

نه خدا خواهرشون هم ناراضی بود بیچاره خیلی با حجب و حیا بود احساس معذب بودن می‌کرد تازه به سن بلوغ رسیده

ما هستیم ولی مثله شما مهمونای طولانی دو سه روز نداریم. البته ما چون مجبوریم با مامانبزرگم بشینیم تو خونه زیر صد متر هستیم اونم با یه اتاق خواب با پنج نفر ادم. اشپز خونه همچی کوچیک سه ساله تو این خونه ایم بابام هفت میلیونم اجاره میده بجز پول ابو برق گاز. ولی چون دو طبقه ایم و حیاط دربسته از این بزرگتر نمیشه مگه اینکه ازش جدا بشیم یا پول پیشو زیاد کنیم. میخوایم امسال بریم از این خونه عرررر خیلی خوشحالم خیلی سخته

من خانوادم با خودم کلا ۸ نفریم بعد فکر کنیم تو خونه ای زندگی می‌کردیم که دوتا فرش می‌خورد رو یه فرش ...

😐😐💔💔پس میرفتیم حموم کجا لباس هاتون رو عوض میکردین

با احترام ولی اره سخته

من خونه پدرم ۸۰متره حالا ۵۰۰متر فقط حیاط داره 

ی اتاق داشت کلا منو ۲تا داداشامم تو پذیرایی مجبور بودیم بخابیم کلااا وسیله هامون تو همون ی اتاق بود و اسیری بود

بنظر منم زیر ۱۰۰متر برای خانواده چندنفره کوچیکه خصوصا ک بچها بزرگ بشن

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
برداشتن پد بهداشتی چه اشکالی داره که برادر ببینه؟

خی و بعضی ها خیلی با حجب و حیان و براشون سخته و دوست ندارن کسی ببینه من هم از اون دسته آدمای اون دختر خانم هم اینطوری بود شاید از نظر شما مشکلی نداشته باشه ولی تو خانواده ما خوب نمیدونن این قضیه رو