2777
2789
عنوان

واقعا زندگی کردن تو خونه زیر 1️⃣0️⃣0️⃣ متر واقعا سختههه😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 55 پست
دیگه چه میشه کرد به نظرم دخترو یه اتاق رو کلا بدن بهش پسرا تو حال باشن پدر مادر اتاق۱۰۰ مترم کم نیست ...

واب چقدر سخت دیگه ۵۷ متر برای ۸ نفر آدم بالغ خیلی کمه

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️
ما هستیم ولی مثله شما مهمونای طولانی دو سه روز نداریم. البته ما چون مجبوریم با مامانبزرگم بشینیم تو ...

ایشالله توی خونه خیلی بزرگتر جا گیر بشید گلم🤍

مامان بزرگتون ازتون اجاره مبگیره😐💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با احترام ولی اره سختهمن خونه پدرم ۸۰متره حالا ۵۰۰متر فقط حیاط داره ی اتاق داشت کلا منو ۲تا داداشامم ...

دقیقاااا حرف درست رو زدین👌

تن پوش مگه وجود نداره 😐حوله تن پوش میپوشن میان بیرون دنبال زیر بغل ماری

وا شاید یکی حوله تن پوش نداشته باشه بخواد حوله عادی بپوشه بازم توی حوله تن پوش آدم یه قسمتایی از بدنش میزنه بیرون شاید دوست نداشته باشه برادر بزرگش ببینه وا😐😐

عزیزم شرایط هر خانواده ای فرق میکنه ولی قرار نیست هر شرایطی درست باشه من نمیگم ببره پد رو نشون بده، ...

درسته ولی خب این دختر خانمی که من میگم دوست نداشتن کسی ببینه

ایشالله توی خونه خیلی بزرگتر جا گیر بشید گلم🤍مامان بزرگتون ازتون اجاره مبگیره😐💔

نه خب اونم ماهی یکو نیم میده تازه اونم عموم میده. بنده خدا نداره چون پیره ما باهاش میشینیم که اتفاقی خدایی نکرده براش افتاد بفهمیم. نه بابا هردومون تو یه خونه دپطبقه اجاره ای زندگی میکنیم

حرفات باهم تناقض داره یدور از اول تاپیک خودت بخون

من از اول تایپک گفتم سخته خونه کوچیک بعد که من رو با تاپ‌ دیدن دلیل نمیشه میزبانی خوبشون رو حذف کنم و در نظر نگیرن به هر حال زحمت کشیده بودن

نه خب اونم ماهی یکو نیم میده تازه اونم عموم میده. بنده خدا نداره چون پیره ما باهاش میشینیم که اتفاقی ...

آهان ایشالله خودتون یه خونه بزرگ و قشنگ میخرید بزودی الهی آمین🤍

وا شاید یکی حوله تن پوش نداشته باشه بخواد حوله عادی بپوشه بازم توی حوله تن پوش آدم یه قسمتایی از بدن ...

کسی که میخواد از حموم راحت در بیاد تن پوش میپوشه بدون دردسر  ،نداشته باشه هم میخره ،از یه چیز کوچیک بی اهمیت چه چیز بزرگی ساختین 🙄تن پوش چه قسمتی از بدن میزنه بیرون دقیقا😐؟؟نکنه یه ذرهپاچه هارو میگی والا من ندیدم کسی مغزش در این حد نابود باشه نگران یه ذره پاچه هاش باشه جلو داداشش 

کسی که میخواد از حموم راحت در بیاد تن پوش میپوشه بدون دردسر ،نداشته باشه هم میخره ،از یه چیز کوچیک ...

خب کبا آدما با هم فرق میکنن قسمتی از یقه هم بیرون میزنه یسری ها همون یه قسمت هم حساسن خوب😐

ما که شهرستان کوچک و حومه ایم خونه مونم فسقله🙁😐

اخه واقعا قیمت خونه زیاده خصوصا اگر تا قبل از بچه دار شدن ی خونه هرچقدر کوچیک از خودت نداشته باشی دیگه بعد از بچه دارشدن اونم چندتا خریدنش خیلی سخت میشه چون هزینه های بچه باخودش ک بزرگ میشه زیاد میشن. این روزا به نظرم بهترین گزینه برای شروع همون مسکن ملی هاست ک میشه خونه دار شد حتی اگه خودت نخوای داخلش زندگی کنی میتونه اجاره بدی