زنـمتـلابلانک مدیر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 2287 عنوان دو هفتست عمل بلفارو انجام دادم هنوز یکی از چشمام پشت پلکم ورم داره نکنه دکتر بد عمل کرده➕عکس | مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 55 پست میشه بیاین نظر بدینالان عکس میزارم گاهی گمان نمیکنی ولی میشود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود دیروز | 14:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زنـمتـلابلانک مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 2287 اگ داره برو دکتر. اما احتمالا بهت میگ هنوز اولشه و باید وایسی تا شش ماه بعد شکل میگیرهاونجا اگ فرق م ... فعلا که صبر میکنم ولی امیدوارم درست شه گاهی گمان نمیکنی ولی میشود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
زنـمتـلابلانک مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 2287 ببین طبیعیه صبر کن تا ببینی چی میشه مامان من عمل کرد اولش اعصابش خورد بود چقدر صبر کردن؟ گاهی گمان نمیکنی ولی میشود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
زنـمتـلابلانک مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 2287 با عمل میریزه ایا اره ریزش پیدا میکنه ابرو و مژه ولی نه خیلی احتمالا دوباره دربیاد گاهی گمان نمیکنی ولی میشود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
زنـمتـلابلانک مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 2287 ن گلم هنوز ورمه و تقارن نداشتن طبیعیه منم عمل کردم اوایل همین بود چقدر گذشت تا نتیجه نهاییش رو دیدین؟ گاهی گمان نمیکنی ولی میشود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
زنـمتـلابلانک مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 2287 خیلی خوب عمل کرده ، دوتاش شبیه هم شده ، دکترت کی بود؟ یکیش خیلی ورم میکنهفایقی نیا مشهد گاهی گمان نمیکنی ولی میشود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
mah_tabann عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 7225 چقدر صبر کردن؟ کلا تا دو ماه اول همش تغییر کرد بعد ۶ ماه هم جا افتاد عجله نکن تا دو ماه هم حتما ترمیم کننده بزن جاهاش خیلی کمرنگ میشه اگر مرتب بزنی سیکالفیت اون بزن دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
زنـمتـلابلانک مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 2287 پیش کدوم دکتر عمل کردی ؟ کدوم شهر فائقی نیا مشهد گاهی گمان نمیکنی ولی میشود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
زنـمتـلابلانک مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 2287 پلک سمت راست، یه خورده ورم داره، ولی در حالت قبل از عمل هم، پشت پلک ها مساوی نیستند، ممکنه طبیعتش هم ... موقع عمل پلک راستم رو دوبار بیحسی زدن بنظرت ممکنه از اون باشه؟ گاهی گمان نمیکنی ولی میشود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
زنـمتـلابلانک مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 2287 مبارکت باشه منم ایرادی ندیدم انشالله جا بیفته عالی بشه مرسی عزیزم گاهی گمان نمیکنی ولی میشود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
زنـمتـلابلانک مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 2287 منم عمل کردم یکیشون افتادگیش بیشتر بود گفت تا یکسال باید صبر کنی جا بیفته منم نگراننم چند وقته عمل کردین؟ گاهی گمان نمیکنی ولی میشود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
طالبی1 عضویت: 1390/03/05 تعداد پست: 1307 چند وقته عمل کردین؟ فک کنم شیش ماه شده کاربری دست دو نفره 🦦😐
زنـمتـلابلانک مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 2287 جاش طبیعه گلم ولی بیرون کار تمیزه مراقبت هاتو درست انجام بدهتا جاشم کم بشه اره کارش تمیزه خوبه یه کوچولو عیر متقارن هست مخصوصا جلو چشم یکیش کشیده تر شد یکیش نه در کل اگه ورمه بخوابه راضیم گاهی گمان نمیکنی ولی میشود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
زنـمتـلابلانک مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 2287 کلا تا دو ماه اول همش تغییر کرد بعد ۶ ماه هم جا افتاد عجله نکن تا دو ماه هم حتما ترمیم کننده بزن جاه ... دکترم رژواسیل داده سیکالفیت بهتره یا رژواسیل؟ گاهی گمان نمیکنی ولی میشود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
زنـمتـلابلانک مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 2287 فک کنم شیش ماه شده مبارکه پس منم با امیدواری صبر میکنم😁 گاهی گمان نمیکنی ولی میشود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
زنـمتـلابلانک مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 2287 کلا تا دو ماه اول همش تغییر کرد بعد ۶ ماه هم جا افتاد عجله نکن تا دو ماه هم حتما ترمیم کننده بزن جاه ... میدونی این ترمیم کننده رو اصلش رو از کجا میتونم گیر بیارم؟ گاهی گمان نمیکنی ولی میشود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود