2777
2789
عنوان

بیاین عکس لباس های پنجاهذتومنی ک خریدم رو می‌خوام بزارم بگید قشنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2501 بازدید | 78 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشخصه اینارو کلی پوشیدن

آره حیف پول که داده بها اینا 

همون دویست سیصد یک شومیز نو می‌خرید 

یا یک تیشرت شلوار ارزون تر 

برنس ویژن ما داریم اینجا چندین شعبه داره لباس های شیک و عالی همش قیمت ها ۱۵۰و ۲۰۰و۳۰۰

وای بچه ها چقد زدید تو ذوقش. 

مبارک باشه عزیزم..منم ازین مغازه ها دیدم میگن استوک هستن و فلان .واقعا توش خوب هست..

وای شما هم هستی زیاد خریدید یکی دو تا کافی بود

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

الان این چهار تا گرفته شده دویست یا شش هشت تا میشه چهارصد خوب همه دست دو شاید مریض پوستی داشت اون بنده خدا یا .......‌چهارصد یه دست لباس نو یه ست بلوز شلوار یا ساحلی یا ......‌ می‌گرفتی خیابان راحت بود 

آره حیف پول که داده بها اینا همون دویست سیصد یک شومیز نو می‌خرید یا یک تیشرت شلوار ارزون تر برنس ویژ ...

درسته دقیقا ...من اصلا نخریدم چندشم میشه لبلس یکی رو بپوشم حتی بگو خواهرم.... یدونه بخر نو بخر اینا چیه دیگه

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
دیگه ما چی بگیم حتما براتون مهم نیست و میپوشین که خریدینحتما سلیقه اتون اینه حرفی نمیمونه

شایدم پولی در بساط نیست. لازم به تحقیر نیست. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
وای بچه ها چقد زدید تو ذوقش. مبارک باشه عزیزم..منم ازین مغازه ها دیدم میگن استوک هستن و فلان .واقعا ...

عزیزم نظر خواست من به شخصه  عادت ندارم دلخوش کسی کنم وقتی بهش بگیم خوب نیست شاید یاد بگیره پولش حروم اجناس کهنه نکنه 

آدم کم می‌خره دیر به دیر می‌خره ولی نو می‌خره